Sussexi hertsogipaarFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
30. jaanuar 2020, 14:18

See on kindel märk, et Harry ja Meghan rajavad Kanadasse püsiva kodu (6)

USA seltskonnaajakirja People teatel on prints Harry ja hertsoginna Meghan andnud kindla märgi, et Kanada pole nende jaoks üksnes Megxiti-järgne põgus peatuspaik, vaid uus kodu.

Sussexi hertsogipaar avaldas kolmapäeval toetust Kanada vaimse tervise kampaaniale Bell Let's Talk.

"Meil on nii hea meel toetada Belli vaimse tervise kampaaniat," kirjutasid Meghan ja Harry Instagrami story's. Prints ja tema abikaasa kutsuvad oma poolehoidjaid üles Instagramis bell_letstalki ametlikku videot vaatama: iga vaatamise eest annetab Bell viis senti Kanada vaimse tervise organisatsioonidele. Nii et palun jagage, palun rääkige ning olge osa lahendusest," ärgitasid Sussexid ning lisasid lõppu Kanada lipu.

People'i hinnangul on Kanada vaimse tervise kampaania toetamine järjekordne märk, et kuninglik paar rajab Kanadasse püsiva kodu. Meghan on pärast Ühendkuningriigist lahkumist külastanud Vancouveris mitut heategevusorganisatsiooni. Vaimse tervise probleemid on hertsogipaaridele südameasjaks olnud: koos Harry vanema venna prints Williamiga ja hertsoginna Catherine'iga töötasid nad usinalt oma organisatsiooni Heads Together hüvanguks, kutsudes kõiki üle vaimse tervise probleemidest avameelselt rääkima.