Merylin NauFoto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
31. jaanuar 2020, 09:52

Rannamaja-Merylin tahab blogiga raha teenida: räägin, kuidas mõjutada mõtteid ja loosiga võita (8)

„Rannamajast“ tuntuks saanud Merylin Nau otsustas mõni aeg tagasi sulgeda oma OnlyFansi konto, kuhu postitas endast napis pesus pilte. Loodus aga tühja kohta ei salli ning nüüd on naine otsustanud avada hoopis oma blogi, millest saab väidetavalt Eestis midagi enneolematut.

„Igakuise ajakirjatellimuse asemel pakub Nau blogi vähemalt 20 kvaliteetset postitust kuus, mis kõnelevad põhjalikult moest, stilistikast, meigitoodetest, nahahooldusest, juustest, toitumisest, treeningutest, spirituaalsetest teemadest, rahast, seksist, reisimisest ja elamisest välisriigis ning paljudest muudest isiklikest teemadest, mida Merylin Nau enda elust lahkab,“ kirjutab ta Instagramis.

Nau räägib Õhtulehele, et 14. veebruaril avatava blogi sisu lugemiseks peab end registreerima. Ligipääsu eest tema postitustele tuleb tasuda igakuiselt 4 eurot ja 95 senti. „Näen sellega vaeva ja pakun inimestele blogipostitustega väärtust ega kuhja neid üle tühjade reklaamide ja sponsortoodetega, mida reklaamib nagunii iga influencer (mõjutaja – T.J.). Minu idee on pakkuda midagi, millest on inimestele ka päriselt kasu. Lisaks läheb iga kuu lugejate vahel loosi goodie bag (kinkekott – T.J.). Olen selle peale nii palju mõelnud ja arvestanud, et inimene saab selle summa eest vastu küll ja veel.“

Seda, et inimesed pole nõus tema blogi sisu eest maksma, Merylin ei karda. „Sellepärast ma ei panegi sinna postitusi, et vaadake, milline mu kodu on, vaid pakun postitustega väärtust, millest ka inimesele endale kasu on. Kunagi ei müüdud ka meediaartikleid raha eest, nüüd müüakse. Millalgi on ikka esimene kord.“

Õpetab inimestele, kuidas loteriiga võita

Lisaks moe- ja iluteemadele plaanib Merylin rääkida ka spirituaalsusest. Näiteks lubab ta avaldada, kuidas oma mõtetega tõmmata ligi seda, mida soovid. „Ma ei mõtle selle all ainuüksi külgetõmbeseadust, vaid kuidas muuta teiste inimeste mõtteid ja tegusid, kasutades ainult iseenda mõttejõudu ning kuidas teha seda minutitega,“ ütleb ta.

„Lisaks kirjutan sellest, kuidas võita pidevalt loosides või loteriides, millega mul endalgi korduv kogemus on. Inimesed ütlevad mulle vahel, et mul on õnnekäsi, kuid tegelikult olen selle ise loonud. Nüüd annan oma teadmisi edasi, et inimesed saaksid ka selle ise praktikasse panna,“ räägib Nau.

Naine lubab blogis korraldada ka töötubasid, kuhu tulevad oma ala professionaalid. Keda ta sinna kutsub, ta veel avaldada ei soovi. „See on veel saladus, aga see saab olema väga huvitav. Ma jama ei kannata toota,“ naerab ta.