Foto: YouTube'i kuvatõmmis
Inimesed
30. jaanuar 2020, 11:00

KÜÜNILISUSE TIPP? Juutuuber valetas, et ta pruut sai surma

Kanada sotsiaalmeediatäht Jason Ethier jäi Ilta-Sanomate teatel vahele äärmiselt küünilise valega: juutuuber väitis, et tema sõbratar sai autoõnnetuses surma.

YouTube'is üle 5,4 miljoni fänni kogunud Ethier avaldas video Alexia Marano väidetavast hukkumispaigast. "Tema unistuseks oli saada miljon jälgijat ... Oleme sellele nii-nii lähedal," valas juutuuber klipis pisaraid.

ImJayStationi nime all tegutsevale Ethierile avaldati kommentaarides kaastunnet, kuid mõned fännid seadsid tema jutu pruudi surmast kahtluse alla. Asja lähemalt uurides selgus, et Toronto politseil pole Alexia Marano liiklusõnnetusest vähimatki infot.

Nüüd avaldas Jason uue video, kus tunnistas, et oli valetanud. Pruut on elus - nad lihtsalt tahtsid oma ühisele YouTube'i kanalile "Dream Team" rohkem vaatajaid saada.

"Armusin tüdrukusse ja tahtsin teda YouTube'is kuulsaks teha," seletas Ethier. Ent kui Alexia ema-isa skandaalset videot nägid ja politseisse teatada ähvardasid, eemaldas Ethier klipi. Ta kurdab, et tema ja neiu suhted on jahenenud. "Ta jättis mind ilma hoiatamata maha ja üritas mu elu ära rikkuda," klaarib juutuuber ekspruudiga arveid.