"Rannamaja: raju reede"Foto: Kuvatõmmis
Tele
30. jaanuar 2020, 08:51

„Rannamaja: raju reede“ uus osaline oli Adasse armunud, tüdrukud korraldasid mehele magamistoas möllu (1)

Tõsieluseriaali „Rannamaja: raju reede“ viiendas episoodis otsib kaaslast Valeri, kes „Rannamaja“ tüdrukutele meenutab välimuselt Brigitte Susanne Hundi sarisuudlejast eksi Roni. Ka tegude poolest ei jää Valeri alla: öö jooksul jõuab ta sebida kõiki kolme „Rannamaja“ neidu. Kaks neist korraldasid noormehe sängis aga sellise möllu, milleks ta valmis polnud.

„Rannamaja: raju reede“ viiendas osas otsitakse kaaslast 23-aastasele TTÜ-s õppivale Valerile. Selgub, et noormees pole meie staaridele võõras, sest oli kunagi Adasse armunud. „Ta kirjutas kogu aeg mu sõbrannale, et Ada on mu elu armastus, Ada on mu elu armastus… Juhtusime nägema üksteist kuskil klubis ja kui ta nägi mind päriselus, siis pärast seda ma ei olnud enam ta elu armastus,“ naerab Ada.

Õhtu jooksul näeme noormeest nii Ada tagumikku laksamas kui Merylini voodit soojendamas. Tähelepanust ei jäänud ilma ka Seidi: „Ta tundub selline tüüp, kes lihtsalt ongi üheöösuhete peal väljas. Ta on mullegi siin vihjeid andud, et teeks asja ära ja saaks õhtale.“

Peo lõpus näeme Valerit öösärgis Merylini kõrval maailma asju arutamas, aga saame veelkord kinnitust, et vana arm ikkagi ei roosteta. „Ta vist jah üritas meid kõiki sebida, aga rohkem ikkagi Adat kui mind või Seidit,“ kommenteeris Merylin Go3-le.

Viimaks õnnestus Valeril kaks „Rannamaja“ neidu enda voodisse möllama meelitada, aga mitte nii nagu ta oleks soovinud. Nimelt ei tulnud kuraasi täis tüdrukutel und ning nad otsustasid noormeest kiusama minna, taustaks 5miinuse laul „Ei ole aluspükse“. See aga lõppes suure tüliga.

Mis skandaalses tõsieluseriaalis edasi sai, näed SIIT