Foto: Pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
30. jaanuar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 31. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Kipud oma võimalusi üle hindama. Proovid kaaslastele enda seisukohti selgitada, ent nemad näevad asju teisiti ega pruugi su ideedest sugugi vaimustuda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sinu mõtted liiguvad kiiremini kui teistel ning seetõttu suudad välja käia ideid, mille peale vaimustusest ahhetatakse. Nende mõtete tegudeks vormistamisel vajad abi.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Oled heas vormis ja pakatad eneseusaldusest. Päev sobib selleks, et õppida midagi niisugust, mis on huvitav, aga teisalt ka kasulik pikemas perspektiivis.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Vii armas inimene sellisesse kohta, kuhu ta ammu minna on tahtnud. Eriti hea, kui suudad seda teha nii, et talle jääb viimse hetkeni üllatuseks, mis sul plaanis.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Hea on olla koos vastassoost inimestega, eriti nendega, kes on sümpaatsed ning veetlevad. Selliste inimeste ideedele oled vastuvõtlikum, arvestad nendega rohkem.

Neitsi
23. august – 22. september

Üks sulle armas inimene tunneb end ebakindlalt ja vajab su toetust. Ütle talle häid ja julgustavaid sõnu. Hea soe kallistus kuluks talle muidugi ka ära.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Sul on tegemist ja plaanipäraselt kõik ei kulge, sind segatakse palju. Oskad aga oma energiat õigesti rakendada ja seda otstarbekalt probleemide lahendamisse suunata.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kui keegi veidigi kiidab su välimust, tarkust või oskust esineda, sulad nagu jäätis kuumal suvepäeval. Tuju läheb heaks, aga jälgi, et sa end ära kasutada ei lase.

Ambur
22. november – 21. detsember

Tasuks ennast füüsiliselt proovile panna. Hea päev spordivõistlustel osalemiseks, võiksid koos sõpradega midagi mängulist ja väljakutseid pakkuvat ette võtta.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Üritad tõrjuda mõtteid, mis ühe teatud inimese juurde libisevad. Sul pole võimalik teda täna näha, aga miks sa temaga näiteks telefoni teel ühendust ei võiks võtta?

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Võimalik, et emotsionaalse käitumise tõttu ütled kellelegi midagi niisugust, mille peale teine solvub, kuigi haiget tegemine polnud sinu eesmärk.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Fantaasia on elav, kujutad ette, mida sa teha kavatsed ning pühendad oma mõtetesse teisigi. Need asjad, millest räägid, on pelgalt mõtted, mitte veel plaanid.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Uuel eluaastaringil on su eesmärgid kõrged. Tead, mida sa tahad ja kuidas seda saavutada, oled valmis jõuliselt pingutama. Isiklikes suhetes eelistad toetuda kindlatele, ajas hästi vastu pidanud sidemetele. Töine õhkkond on elektrit täis, asjad muutuvad kiirelt.