Foto: Pixabay.com
Õhtulehe horoskoobid
29. jaanuar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 30. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Suhted kisuvad pingeliseks, nii ülemuste kui kolleegide nõudmised tunduvad kõrged. Selgita oma seisukohti rahulikult, kasvõi mitu korda, väldi konflikte.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Vastassoo tähelepanu võitmise nimel teed mõndagi välimuse heaks. Hobide kaudu või meelelahutusüritusel võid kohata inimest, kes su südame kiiremini põksuma paneb.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Püüa olla rahulik ja väärikas, ära topi enda nina võõrastesse asjadesse. Pea kõikvõimalikest seadustest ja reeglitest täpselt kinni – üleastumised toovad paksu pahandust.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Rutiin on üksjagu vastumeelne. Sind köidavad põnevad ja vabameelsed vastassoost tegelased. Kui oled püsisuhtes, pead selle harmoonilisena hoidmiseks vaeva nägema.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Maailmas on nii palju huvitavat, mida õhinal avastada. Päev on soodne sportimiseks, ka võistlustel osalemiseks. Oled julge, võtad hea meelega inimeste ees sõna.

Neitsi
23. august – 22. september

Kui sul on loomingulisi andeid, tasub nendega päevavalgele tulla. Võimalik on uue armusuhte tekkimine, küllap kujuneb see pikaajaliseks ning kirglikuks.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

On tahtmist rohkem füüsilist tööd teha ja tugevamalt pingutada. Tahad ka kodus aktiivselt tegutseda, võimalik, et võtad ette remondi või mööbli ümberpaigutamise.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Lausa pakatad energiast. Oled tegus ja liigud jõuliselt seatud eesmärkide suunas. Lähtud iseenda soovidest. Teadvustad endale, et see on sinu elu ja sina juhid seda.

Ambur
22. november – 21. detsember

Päev tuleb ilmselt töine ja edukas, siiski ei tasuks kogu jõudu tööasjadele pühendada. Õed-vennad või teised lähisugulased vajavad samuti tähelepanu.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Küllap tahad liikuda seltskonnas, kus pole mitte lihtsalt lõbus, vaid saab õppida palju uut ja huvitavat. Oled uudishimulik, esitad palju küsimusi.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Pead lähtuma ühistest huvidest, isegi juhul, kui need su enda tahtmisega vastuollu lähevad. Kui oled kellelegi salamisi vastu töötanud, võib see päevavalgele tulla.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Võimalused suhete rindel tasub kiirelt ära kasutada, aga vaata, et sa ei anna katteta lubadusi ega võta enda kanda kohustusi, mis on sinu jaoks liiga rasked.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Algab edukas aasta töö vallas. Kui tahad raha teenida või karjääriredelil kõrgemat pulka haarata – suuna oma energia töistele arengutele ja kõik see juhtubki! Armuasjus on takistused juhul, kui sa ikka veel vana kallimat taga nutad. Minevikku pööratud pilk ei ava teed uutele võimalustele.