Trad.Attack!Foto: Erlend Štaub
Saund
29. jaanuar 2020, 14:18

Muusikaauhindade gala juht: mul oli valida, kas teen sellest apsust suure nalja või vaatan kivinäoga kaamerasse

"Arvan, et väiksed apsud muutsid saate elavaks ja nendest pole midagi hullu. Kindlasti me ennast nende väikeste eksimuste pärast ei materda, see on loomulik," ütleb "Vikerhommikus" Sandra Vabarna, kes juhtis eelmisel reedel koos Jalmar Vabarna ja Tõnu Tubliga Eesti muusikaauhindade galat.

Trad.Attack!'i trummar Tõnu ütleb, et pole veel saadet järele vaadanud ega kuulanud. "Osalt seetõttu, et pole nii palju aega olnud, sest läksime otse videovõttele, ja teisalt on ärevus sees."

Ka Sandra ei ole jõudnud oma saatejuhidebüüti järele vaadata. "Sisetunne ütleb siiani, et esimese korra kohta oli väga hästi tehtud. Kõik oli loominguline, sassi ei läinud kindlasti midagi, võib-olla oli kergeid kõrvalekaldeid tekstis."

Tõnule meenub hetk, mil pidi teatama, et üle antakse auhind, mil nimeks panus Eesti muusikasse, kuid tema ütles selle asemel muusika panus Eestisse. "Tol hetkel oli mul kaks võimalust – kas teen sellest suure nalja või vaatan kivinäoga kaamerasse. Viimast ma ka tegin. Kui hiljem lingvistide ja filoloogidega suhtlesin, ütlesid nad, et tegelikult oli see okei, sest sisuliselt ei muutunud midagi."