Getter JaaniFoto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
29. jaanuar 2020, 09:42

Mis juhtus? Getter Jaani sotsiaalmeediakontolt on kadunud kõik postitused (21)

Lauljatar Getter Jaani sotsiaalmeediajälgijad on hämmingus - naise Instagrami kontolt on kadunud kõik postitused. Kinni seda küll pole pandud, kuid ühtki fotot sealt enam ei leia.

Getteri ametlik Facebooki leht töötab endiselt, seal on pildid ja muu nähtav, kuigi viimane postitus on 31. jaanuarist 2019. Huvitav, mis võiks olla põhjuseks, et Getter on Instagrami kontol suurpuhastust teinud?

Getter Jaani Instagrami leht Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Äkki on Getter läinud sama rada, mis ansambel Trad.Attack!, kes mullu novembris samuti oma sotsiaalmeediakontodel suurpuhastust tegi. Ühel hetkel kadusid nende Instagramist ja Facebookist kõik postitused ja asemele tulid väikesed videoklipid. Üsna pea sai selgeks, et bänd on hakanud promoma oma uut albumit "Make Your Move".

Trad.Attack!-i Instagrami leht mullu novembris Foto: Kuvatõmmis Instagramist

Mine tea, ehk on Getteriltki peagi suurüllatust oodata?

Viimasel ajal on mitmed sotsiaalmeediastaarid langenud aga ka häkkerite ohvriks. Eelmisel aastal tuli sellega rinda pista juutuuber Victoria Villigul, kes oli õngitsuskirja ohver - ta kaotas ligipääsu oma kontole ning selle taastamise eest nõuti temalt raha. 

Hiljuti langes häkkerite ohvriks ka Madli Vilsar, kelle Instagrami ja Facebooki kontod samuti kaaperdati. Madli sai e-maili, et keegi püüdis tema kontole sisse logida, naine jõudis veel parooli ära vahetada, kuid pool tundi hiljem olid tema kontod haihtunud. Pärast nädalast Facebooki ja Instagramiga suhtlemist sai ta õnneks siiski oma kontod tagasi. 

2018. aastal oli sarnane mure ka Paljal Porgandil ja Katri Katsil, kes rääkisid oma juhtumistest "Radaris". Häkkerid murdsid nende kontole sisse ja nõudsid lunaraha, Katri Kats tasus näiteks 180 eurot, sest ei näinud muud võimalust. Paljalt Porgandilt nõuti 230 eurot, mida ta ka maksis.