Sussexi hertsoginna Meghan Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
28. jaanuar 2020, 15:00

Thomas Markle ähvardab jätkata intervjuude andmist, kuni Meghan temaga ühendust võtab (23)

Prints Harry äi Thomas Markle ähvardab anda iga kuu ühe pika ja paljastava intervjuu, kuni tema tütar Meghan viimaks jonni jätab ja talle helistab. "Ma ei saa elu lõpuni vaikselt kodus passida ja oodata, et keegi minuga ühendust võtaks."

Markle andis intervjuu Meghani ja Harry vihavaenlasele Piers Morganile ning saate "Good Morning Britain" kaassaatejuhile Susanna Reidile ning ütles, et tema väimehe ja tütre otsus Ühendkuningriigist lahkuda ehk Megxit on piinlik ja kuningannat solvav. 

Markle mõistab, et tema avameelsed intervjuud võivad tütrele ja väimehele probleeme põhjustada, kuid ta on veendunud: nende konfliktist rääkimine on tema ainus võimalus Meghaniga ära leppida. Nende suhted on kuninglikest pulmadest saadik karil olnud. Thomas heidab tütrele ette, et too on hüljanud oma isa, kes on tema kasvatamisse nii palju hinge ja ka raha pannud. 

"Kui keegi minuga pärast tänast intervjuud 30 päeva jooksul ühendust ei võta, annan 30 päeva aega ja püüan uuesti, sest 30 päevast piisab, et minuga ühendust saada." 75aastane endine Hollywoodi valgustaja kurtis, et on püüdnud ühendust võtta ka oma eksabikaasaga, Meghani ema Doriaga, kuid too ei vasta tema kirjadele. 

Kui Thomaselt küsiti, mida ta Meghanile öelda tahaks, vastas Markle: "Ütleksin talle: "Ma armastan sind, istume maha ja räägime asjad selgeks."" Väimees Harryle ütleks Markle: "Ole nüüd mees ja lenda siia ja kohtume ja räägime."

Markle on lubanud tulla tunnistajaks kohtuasjas, mille Meghan algatas Daily Maili väljaandja vastu. Hertsoginna kaebas lehe kohtusse, kuna see avaldas katkendeid tema erakirjast isale. 

Pole teada, kas Thomasele teleintervjuu eest maksti, kuid 2018. aastal sai ta samas saates esinemise eest 7500 naelsterlingit. Eelmisel nädalal Briti telekanalis Channel 5 eetrisse jõudnud poolteisetunnise skandaalse dokfilmiga teenis hertsoginna isa väidetavalt viiekohalise summa.