"Sõprade" näitlejad 2002. aastal. Vasakult: David Schwimmer, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Courteney Cox, Jennifer Aniston ja Matt LeBlanc.Foto: AP/Scanpix
Tele
28. jaanuar 2020, 13:50

Schwimmer jahutab „Sõprade“ taasühinemisest unistajate õhinat

Käivad jutud, et legendaarse USA komöödisarja „Sõbrad“ tähed tulevad uuesti kokku, kuid kuuiku üks osapool David Schimmer jahutab fännide lootusi.

Spekulatsioonid „Sõprade“ 25. sünnipäeva puhul korraldatavast comeback'ist muutusid iseäranis tuliseks oktoobris, kui seriaali tähed Schwimmer, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc ja Matthew Perry Instagramis taasühinesid. Selle fotoga tähistas Aniston isikliku Insta-konto loomist.

 
 
 
View this post on Instagram

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Kuid õnnetu armueluga paleontoloogi Ross Gelleri osatäitja Schwimmer kinnitab The Guardiani intervjuus, et uusi osi pole plaanis vändata. „Minu meelest oleme kõik ühel meelel: miks hakata torkima sarja lõppu, mis tundus meile nii õige? Ma ei taha midagi raha pärast teha. See peaks olema loominguliselt loogiline lahendus, aga meile esitatust pole seni mitte miski loogiline tundunud.“

Schwimmer on siiski valmis koos endiste kolleegidega ühe jutusaatestiilis taasühinemisõhtu tegema. Kui aga „Sõbrad“ tõesti uues versioonis ekraanile peaks jõudma, siis võiksid kõik näitlejad olla Davidi meelest mustanahalised või Aasia päritolu. Näitleja toonitas, et „Sõprade“ rassiline ühekülgsus, mida sarjale on ette heidetud, häiris ka teda ning ta oli aastaid palunud, et tema tegelaskuju võiks kurameerida mitteeuropiidsete naistega.