Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
28. jaanuar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 29. jaanuar (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Asjad hakkavad hoogsalt edenema. Oled uuendusmeelne ja julge, riskimine tekitab mõnusat närvikõdi. Saad vanad probleemid kergesti lahendatud, kui neile uudsel viisil lähened.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Lihtne on pereliikmetega asju ajada. Ka vanem põlvkond on avatud ja valmis uue info vastu võtmiseks. Varasemates vaidlusküsimustes võid nüüd lähedastega ühise keele leida.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Suurepärane päev koostöö tegemiseks ja plaanide paika seadmiseks koos mõttekaaslastega. Kui tekkinud ideed teistega läbi arutad, leiate parimad ja põnevaimad viisid tegutsemiseks.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kolleegid ja ülemused tunnevad ilmselt rõõmu sellest, et sa olemas oled – sul võib pähe turgatada hea mõte, mis kogu kollektiivile edaspidi kasu tooma hakkab.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Küllap oled täna hommikust saati uudishimulik ja seikluslusti täis. On hea aeg õppima asumiseks või siis reisi alustamiseks eesmärgiga teadmisi täiendada.

Neitsi
23. august – 22. september

Tekkivad ideed hoia esialgu saladuses. Partneritega võivad seisud segased olla. Raske on armastatud inimest mõista, tundub, justkui viibiks ta oma maailmas.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Hea on olla koos toredate inimestega. Võiksid kallima kaasa haarata ja minna heasse seltskonda, kus räägitavad jutud pakuvad pinget ja elevust teile mõlemale.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sul võib tekkida geniaalne mõte, kuidas igapäevatööd niimoodi ümber korraldada, et asjad kiiremalt sujuks ning nii sinul kui kolleegidel oleks motivatsioon kõrgem.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sind valdab ilmselt soov midagi uut ja huvitavat näha ning kogeda. Paigal püsida sa ei malda, kangesti kisub avastama kohti, kus sa varem kunagi käinud ei ole.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Võib tekkida soov kodus midagi ümber korraldada, igapäevast keskkonda kaunistada ja värskendada. Ehk soetad mingi uue moodsa mööblitüki või muudad midagi kodukujunduses.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Vestlused armastatud inimesega kisuvad põnevaks. Küllap saad tema kohta teada midagi üllatavat. See tekitab sinu peas üha uusi ja uusi küsimusi.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Pigem jäta isiklike suhete pärast põdemine ning keskendu äriasjadele. Ootamatult võib avaneda vägagi soodsaid ja samas ka põnevaid võimalusi raha teenimiseks.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Uuel aastaringil on sul energiat palju, pilk on tulevikku suunatud. Sea isiklikud eesmärgid esikohale, nii leiad aega tegelemaks asjadega, mis pakuvad põnevust ja õnnetunnet. Hobide kaudu tutvud inimestega, kes on sinuga samal lainel. Lastega koos tegutsemine on õpetlik mõlemale osapoolele.