Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
27. jaanuar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 28. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tööl tuleb ilmselt ette üsnagi raskeid läbirääkimisi. Sa ei saa end lõdvaks lasta ja käega lüüa, sest tegemist on tuleviku aspektist tähtsa teemaga. Peamine on säilitada rahu. .

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Päev läbi töölaua taga istuda sa küll ei suuda. Et end hästi tunda, pead ennast liigutama. Selleks peaks ju võimalusi küllaga olema. Hea on päev värskes õhus spordi tegemiseks.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Sinuga võib võtta ühendust inimene, kellega vast vaid teretuttavad olete. Kas ta tahab sinuga sõbruneda või on tal hoopis kaval plaan sinu kaudu mingit kasu saada?

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tegutsed aktiivselt, aga võid hooletuse tõttu vigu teha. Ole ettevaatlikum, sest sind ümbritsevad inimesed võivad süütut udupäisust hoolimatusena tõlgendada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kuigi su mõtted on päris head, peaksid enne nende kõigi kuuldes välja ütlemist hinge tõmbama ja mõtlema, kas see aeg ja see koht on selleks ikka kõige õigem.

Neitsi
23. august – 22. september

Su kaaslane vajab tähelepanu. Niisiis mõtle, kuidas teda rõõmustada saaksid. Rohkem kui kallis kingitus rõõmustab teda see, kui saad temaga koos aega veeta.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Hõljud romantilistes kujutelmades. Partnerlussuhteis lähtud teise inimese tahtmistest, proovides talle meele järele olla, unustad enda vajadused.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Paned rõhku välimusele. Vaatad arusaamatu pilguga sõpru, kes üritavad sulle selgeks teha, et vastassoo esindajatele mulje avaldamisel ei olegi väline ilu kõige olulisem.

Ambur
22. november – 21. detsember

Õnnestub ehk teha mingi otsus, kuid selleni jõudmine nõuab läbirääkimisi, mis kujunevad väsitavaks. Et vaimsest väsimusest vabaneda, tasub õhtupoole sporti teha.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sind võivad vallata kõikuvad meeleolud. Ka kipud olema kergeusklik, teised võivad sind liigselt mõjutada, lausa ära kasutada. Kuula heade kaaslaste nõuandeid!

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Tunned sisemist rahutust, mille täpsest põhjusest arugi ei saa. Kui võimalik, lükka süvenemist nõudvad tööd edasi ning tee midagi meeldivat vaheldust pakkuvat.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Saad võimaluse võtta osa üritusest, kus peaks vast viibima ka üks sulle väga meeldiv persoon. Mine sinna, aga võta rahulikult ja vabalt, ole lihtsalt seltskondlik.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Uuel aastaringil saad jätkata varem alustatud tegevusi ja alustada ka uusi projekte. Võimalik, et sul on juba aastate eest tekkinud julge äriidee, mida oled siiani peljanud ellu viia. Võta see taas töösse. Ära looda kiirelt ja kergelt kasu saada, iga asja käivitamine nõuab aega ja omajagu vaeva.