LizzoFoto: Vida Press
Ilu ja mood
27. jaanuar 2020, 10:56

GALERII | Grammyde punasel vaibal üllatasid staarid väga julgete rõivavalikutega! (1)

Pühapäeval jagati Los Angeleses muusikamaailma kõige väärtuslikemaid auhindu – Grammysid. Sel puhul näeb staaride seljas julgemaid kostüüme rohkemgi kui mõnel muul tseremoonial, nagu näiteks Oscarite jagamisel. Kes olid seekord punasel vaibal kõige silmapaistvamad?

1. Väga julge valiku tegi taaskord Billy Porter, kes kandis Baja Easti loomingut. Sinine sädelev kostüüm ja narmastega kübar ei jätnud teda kindlasti tähelepanuta ja püüdsid pilke.

Billy Porter Foto: Reuters/Scanpix

2. Kõigest 18aastane lauljatar Billie Eilish, kes tegi Grammyde jagamisel ajalugu, viies koju viis auhinda, säras ka punasel vaibal, kandes rohelist Gucci moemaja kostüümi. Lisapunktid riietusega sobitatud juuksevärvi ja küünte eest.

Billie Eilish Foto: AFP/Scanpix

3. Kuus nominatsiooni saanud ning kaks auhinda võitnud Lil Nas X kõndis tseremoonia punasele vaibale pealaest varbaotsteni roosaks kauboiks riietatuna. John Hardy looming koosnes roosast kaabust, neetidega tagist, rakmetega kaunistatud võrkpluusist, nahksetest pükstest ja kauboisaabastest. Igal juhul väga pilkupüüdev!

Lil Nas X Foto: Reuters/Scanpix

4. Julget ja vägagi paljastavat kleiti kandis Chrissy Teigen, kelle avar dekoltee fantaasiale palju ruumi ei jätnud.

Chrissy Teigen Foto: Reuters/Scanpix

5. Esimene mõte Lizzot vanakooli Hollywoodi punasevaibakleidis nähes oli „ossa pagan!“. Valge lõhikuga õhtukleit ja karvane õlasall on tõeline klassika!

Lizzo Foto: Vida Press

6. Dua Lipa kõndis punasele vaibale Alexander Wangi loominguga, mis meenutab 90ndaid. Ometi kandis ta selle 2020. aastal oivaliselt välja!

Dua Lipa Foto: Reuters/Scanpix

7. FKA Twigs kandis punasel vaibal Ed Marleri tõelist kunstiteost.

FKA twigs Foto: AFP/Scanpix