Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
26. jaanuar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 27. jaanuar (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Alateadlikud mõjud on väga tugevad. Esile võivad tõusta jõulised emotsioonid, mille tekkepõhjusi sa mõistuse abil kuidagi lahti seletada ei suuda.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tähelepanu on sõprade-tuttavate soovidel ja vajadustel. Keegi neist võib täna väga tundeliselt käituda, oma muresid kurtma tulla ja sul rinnaesise pisaratega üle ujutada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Töises plaanis keeruline päev. Võivad toimuda ootamatud muudatused, mis ei ole sinu meelest kuigi loogilised. Kõrgemal positsioonil olijad võivad veidralt käituda.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sulle võib tunduda, et kuskil mujal on palju parem – seal, kus meid ei ole! Igatsed kauge ja kättesaamatu järele, sinu unistused on vägagi kõrgelennulised.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tähelepanu on ennekõike äri- ja rahaasjadel, materiaalsed teemad on praegu sulle olulised. Ehk kipud ka enese ja teiste väärtuslikkust mõõtma eelkõige rahakoti paksuse järgi.

Neitsi
23. august – 22. september

Romantikavajadus on suur. Ootused kallimale on ebarealistlikult kõrged, nii on ka pettumused kerged tulema. Sinu enesetunne sõltub liiga palju teiste inimeste tegevusest.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Pane rõhku tervise edendamisele. Küllap saad ise aru, mis on sinu harjumuste juures see, mis su kehale ja vaimule pärssivalt mõjub. On õige hetk halbadest harjumustest loobumiseks.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Ära sea lastele liiga kõrgeid ootusi – nende ülesanne ei ole täide viia sinu unistusi! Neil on oma elutee käia, ole toeks ning aktsepteeri nende valikuid.

Ambur
22. november – 21. detsember

Vestlused vanema põlvkonna sugulastega kujunevad ilmselt intensiivseks ja tundeliseks. Võimalik, et saad neilt ka etteheiteid kuulda. Kas peaksid end nüüd süüdi tundma?

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Mõtted võivad olla vastakad, ju on tunded tugevamad kui mõistus. Ära heitu sellest, et teised inimesed sinust aru ei saa. Peamine on iseendale mitte valetada.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Mingid segadused äriasjus võivad kulmineeruda. Ehkki pinge on tugev, on lootust seeläbi aru saada, millistest koostöösuhetest sul oleks targem edaspidi lahti öelda.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Neptuuni pingeseisud Marsi ja Veenusega võivad tuua asjatut tundlemist, igatsust kättesaamatu järele ning enda suhete vaatlemist justkui kõverpeeglist.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Uue eluaasta hakul tasub hetkeks hoog maha võtta ja tõsiselt tulevikule mõelda. Kõik on sinu kätes, kuid häid tulemusi saavutad vaid siis, kui sul on ettekujutus oma eesmärkidest. Töises vallas on võimalused vaat et piiramatud, armuasjus tuleb aga õppida möödunud aegade vigadest.