Inimesed

Hendrik Aguri juhitavast riigigümnaasiumist on lahkunud kümneid õpilasi: see oli selgelt prognoositav (10)

LISA KOMMENTAAR

eksõps27. jaanuar 2020, 17:45
Au Agurile, et ta sellise riski võttis ( aga eks ta ole julge kaskadöör ! Seesama lahkumine on ju otsene tõestus sellele, mida asja tundvad inimesed on ammu rääkinud: See suur eesmärk- koolid eestikeelsele õppele aastaks 2007.jäi ainult paberile. Mitte ükski valitsus enne 2019. aastat ei teinud sisulist tööd selle eesmärgi saavutamiseks : Ei valmistud ette õpetajaid, ei trükitud õpikuid ega õppekirjandust, justkui otsus täidaks end ise. Ja siis asuti muidugi süüdistama parajasti ametis olevat valitsust, et MIKS pole?!. Aga ISE ei tehtud midagi selle heaks. i nüüd Agur püüab kivist vett välja
pets27. jaanuar 2020, 10:34
kui tema koolis meelis lao esines oli tahtmine küsida,et härra koolidirektor googlit oskaks kasutada.see on lihtne kui abi-nimelt ütles meelis nn koolitusel,et te olete kuldaväärt noored tööturul,et kaks keelsed!!!nagu minu firmas on võõrkeelsed töölised!!!!!!milline on tema firma,töö ja töölised???kui ta on eraisiku pankrotis ja oma nimel midagi omada ei tohi ega saa.kuidas saab avalikul koolitusel sellist lauset öelda kooli direktori kontrolli all.kas eestis võib nimeteada ärimeheks ka sellist inimest keda isegi ei figureeri äri registris?????
epic epic epic fail27. jaanuar 2020, 06:01
Kooli peaks ikka koolimajas tegema27. jaanuar 2020, 05:12
mitte mingis"saates"!? "Mehed olid külalisteks saates „Hommik Anuga“ ja kinnitasid, et nad läksid sinna mõttega teha Eesti parimat kooli."
hulgateooria 26. jaanuar 2020, 23:19
Ülesanne: vaata pilti ja leia vähim ühiskordne! Vastus: 2 kiilakat parim enne möödas keskealist tüsenenud kõhuga valget meest, kes enda ametikoha säilitamiseks peavad avalikkusele rääkima läikivat edulugu.
snitser nuga26. jaanuar 2020, 21:48
Viru Võrukas.26. jaanuar 2020, 20:18
Miks siis need õpilased üldse sinna kooli võeti kui oli aru saada, et ära lähevad? Koolipapad panid puusse järjekordselt. Elades aastaid Ida-Virus siis tean täpselt mõtlevad siinsed eestlased ja venelased. Miks peaks maksumaksja raha eest venekeelset haridust andma? Võtke normaalsetest riikidest eeskuju. Valitsus on siin jälle midagi maha maganud, kus oldi 1990-e alguses? Laaril oli siis vaja riigi põllumajandust põhja lasta ning rahvast paljaks röövida. Pidage meeles: kui ei ole põllumajandust, ei ole riiki, tehke milliseid "koole" palju tahate.
Nipik27. jaanuar 2020, 10:07
Kus näed sa põhjas põllumajandust, mees? Kõik on kõige paremas korras - pole enam kolhoose-sovhoose - igatsed neid tagasi? Saa aru, selline kapitalistlik raputus oli vajalik! Reformidel oli ainult see viga, et paljud asjad lasti isevoolu teed minna, et ei tagastatud endistele omanikele maid täies mahus- kommunistid panid oma karvase käe vahele. Mardil oli liiga palju tegemist mujal, et seda märgata. Aga üldiselt läks kõik parimal moel!
eksõps27. jaanuar 2020, 17:50
MILLISED programmid on valitsustel olnud sellele eestikeelsele õppele üleminekuks ? Kes vastab ? Vastajaid EI OLE, sest programme polnud.! Nüüd kõik õiendavad., aga kui Ossinosvski püüdis selgitada, et asi on näru, tambiti ta mutta.
nägin TV-st saadet: mingis vene koolis oli ühiskonnaõpetuse tund eesti keeles26. jaanuar 2020, 20:01
Meesõpetaja rääkis eesti keeles ja õpilased pidid kirjutama/märkmeid tegema. Võis olla 7 või 8 klass. Ühel poisil oli vihik ees ja kribas kirjutada. Tema kiri nägi välja nagu merelained, selline nagu nelja aastane kirjutab jõuluvanale. Aga usinasti kirjutas. Mul jäi suu lahti - selline eesti keelne õpe siis. K-J kooli kohta arvan ainult head.