Meghan MarkleFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
26. jaanuar 2020, 17:48

Megxit tekitas uue väljendi – „Meghan Markle’it tegema“ (6)

Mõni aeg tagasi andis Sussexi hertsogipaar, Meghan Markle ja prints Harry, teada, et taanduvad kuninglikust elust. The Guardian vahendab, et selle tagajärjel on tekkinud uus väljend "Meghan Markle'it tegema".

Guardiani teatel tähendab minevikuvorm Meghan Markled ehk eesti keeles "tegi Meghan Markle'it" "enda ja oma vaimse tervise piisavat väärtustamist, et lahkuda ruumist, situatsioonist või ümbrusest, kus ei taheta või tervitata sinu autentset iseennast".

Guardian annab ka mõned nipid, kuidas erinevates eluolukordades Meghan Markle'it teha.

Välja minnes: austa ennast ja oma piire, eriti, kui mängus on alkohol. 

Ütle: "Kui ma täna välja lähen, siis teen täiega Meghan Markle'it", mine vara koju, maga kaheksa tundi ja ära saada oma ekskallimale tekstsõnumit.

Ära ütle: "Ma ei hooli Meghan Markle'i tegemisest, tantsin laual ja saadan oma eksile sõnumi Beyoncé laulusõnadega."

Suhetes: kui su ekskallim, kes sind nädalaid ignoreerinud on, saadab sulle kell kolm öösel sõnumi ja uurib, kas sa juba magad, pead kindlasti Meghan Markle'it tegema!

Ütle: "Ma tegin oma eksile eile täiega Meghan Markle'it ja ei vastanud ta sõnumile."

Ära ütle: "Ma seekord Meghan Markle'it ei tee: ta küll ei vastanud mu kolmekümnele viimasele telefonikõnele, aga äkki oli tal tõesti kiire?"

Tööl: see on küll pisut keerulisem, kuna Meghani ja Harry probleem kuningliku pere liikmetena oli see, et nad ei pea tööl käima, kuid kõigi teiste jaoks võiks see tähendada seda, et tuleb aru saada, kui väärtuslik sa oled ja lahkuda töölt, kui seda ei hinnata piisavalt. 

Ütle: "Ma kaalun Meghan Markle'i tegemist: mulle pole kaks aastat palgatõusu antud ja sotsiaalmeediamõjutajana töötades on mul paremad võimalused, kui jääda sellesse armastuseta tööabielusse."

Ära ütle: "Ma teen Meghan Markle'it siis, kui mul on aega oma LinkedIn-i kontot uuendada, mida ei juhtu kunagi."