Rita RayFoto: Erki Pärnaku
Inimesed
26. jaanuar 2020, 17:22

Muusikaauhinnata jäänud Rita Ray: hämmastav, et millestki valusast võib sündida midagi ilusat

Reede õhtul jagati Eesti muusikaauhindu ja enim priise pälvisid Anna Kaneelina ja nublu - mõlemad neli. Neljas kategoorias oli albumiga "Old Love Will Rust" nomineeritud ka lauljatar Rita Ray, kes ühtegi auhinda ei saanud. Naine avaldab sotsiaalmeedias tänu kõigile toetajatele. 

Rita Ray oli nomineeritud aasta popartisti, debüütalbumi, naisartisti ja aasta albumi kategooriates. Õhtulehele antud intervjuus ütles Rita, et tema loomingu allikaks on igapäevane elu me ümber – olmeprobleemid ja inimestevahelised suhteprobleemid. 

"Minu siiras tänu läheb kõikidele kaasaelajatele ja minu muusika austajatele. Eesti Mmuusikaauhinnad andis mulle nii palju uusi kuulajaid, kelle üle on mul tohutult hea meel. Lisaks olen nii tänulik kõigile asjaosalistele, kes olid abis nii albumi kui kontsertidega! Hinnata albumeid ilma tausta tundmata on keeruline, et mitte öelda võimatu... seepärast on mul eriti hea meel, et minu nimi ja album žürii kõrvu jõudis. Lisaks on hämmastav, et millestki valusast võib sündida midagi ilusat. Aitäh teile kõigile uskumast ja toetamast!" kirjutab naine jagatud pildi all.