Foto: @markwahlberg/Instagram
Inimesed
26. jaanuar 2020, 12:00

HOMMIKUSÖÖK VÕI EI? Mark Wahlberg peab teletohtriga ägedat sõnasõda (6)

Trennientusiastina tuntud Mark Wahlberg asus sotsiaalmeedias sõnasõtta dr Oziga, kes ei söö hommikueinet ega lõunatki, vaid peab vahelduvpaastu.

Wahlbergil (48) on kombeks varakult magama heita ning tõusta juba kell pool kolm öösel. Esimene trenn algab enne kukke ja koitu, kuid enne Mark palvetab ning sööb hommikust. Ta kutsub dr Ozi endaga jõudu katsuma ning praalib, et oponent saab infarkti, kui ta Wahlbergiga  samas tempos püsida üritab. "Tee oma hädised 20 ühe jalaga kätekõrverdust ja abilisega lõuatõmbed ära. Usu mind, sa vajad elustamisaparaati, kui ma sinuga lõpetanud olen."

 
 
 
View this post on Instagram

Food for thought @dr_oz

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg) on

"Inimene peab sööma," toonitab Hollywoodi staar. "Toit on su sõber."

 
 
 
View this post on Instagram

Grab your defibrillator, @markwahlberg. Tag, you’re it.

A post shared by Dr. Oz (@dr_oz) on

59aastane teletohter avaldas seepeale video, kus teeb 30 kätekõverdust, toeks üksainus jalg. "Ma söön normaalselt, aga jätan vahele hommikusöögi ja lõuna. Tunnen end tugevamana kui iial varem, sest pean vahelduvpaastu, ja sinagi peaksid end sellega kurssi viima."

Wahlberg vastas uue trennivideoga ja esitas dr Ozile tõsise väljakutse. "Tead, mis ma sulle ütlen, tule minuga kohtuma," praalis näitleja. "Ja võta see elustamisaparaat kaasa."

 
 
 
View this post on Instagram

The doc is in, @markwahlberg.

A post shared by Dr. Oz (@dr_oz) on

Kirurg demonstreerib vastuvideos kõnealust aparaati. "Sa kindlasti oled mõnes filmis sellisega mänginud, aga mina olen haiglas ja ma mängin pärisaparaatidega, mis päriselusid päästavad ... Kui sa täiskõhuga trenni teed, tuleb mul ka sind elustada," hoiatab dr Oz.