Emma Thompson ja Kate Winslet filmis. Foto: VIDA PRESS
Inimesed
26. jaanuar 2020, 10:00

Emma Thompsoni mees tahtis hoopis Kate Winsletiga abielluda!

Näitlejapaar Emma Thompson ja Greg Wise tähistavad maikuus 25 ühise aasta täitumist. Kuid Thompson paljastas hiljutises intervjuus midagi ootamatut: Greg oli arvanud, et tema saatus on abielluda hoopis Kate Winsletiga.

Thompsoni (60) sõnul oli nõiavõimetega sõber Gregile (53) ennustanud, et too tutvub "Mõistuse ja tunnete" (1995) võtetel oma tulevase naisega. Wise kehastas filmis pahelist Willoughbyt, kes ajas segi ilmsüüta Marianne'i (Kate Winslet) pea. Thompson mängis filmis Marianne'i vanemat õde.

Emma sõnul eeldas Greg, et tema südamedaamiks saab Kate (44). "Ma olin toona abielus ja temast ka palju vanem," põhjendas Thompson, miks Wise talle esmalt tähelepanu ei pööranud. Kuid Gregi ja Kate'i esimene kohting kukkus täiesti läbi. "Greg viis ta Glastonbury festivalile ja Kate'il oli seal nii igav ja Greg mõtles: "Meil ei klapi, aga kes see võib siis olla?""

"Siis juhtus midagi, mis ilmselt poleks tohtinud juhtuda. Ja mais saab meil täis juba 25 ühist aastat!"

Greg, Emma, Gaia ja Tindyebwa Agaba 2014. aastal. Foto: AFP/Scanpix

Tegelikult oli Emma esimene abielu selleks ajaks juba otsa saanud: selgus, et Kenneth Branagh pettis teda filmipartner Helena Bonham-Carteriga. Thompson elas "Mõistuse ja tunnete" võtete algul juba üksi ning pole varjanud, et oli abielu purunemisest depressioonis. "Mind päästis töö ja mind päästis ka Greg. Ta korjas killud üles ja pani jälle kokku."

Abielupaaril on kunstviljastamise abil saadud tütar Gaia ja lapsendatud poeg Tindyebwa.