PinkFoto: AFP/Scanpix
Inimesed
25. jaanuar 2020, 11:00

Pink seletab, miks ta ei kavatse oma palgeid ilukirurgi juures siluda lasta

USA poptäht Pink avaldas Twitteris rea sõnumeid, milles seletas oma suhtumist vananemisse ja ilulõikustesse. "Tahan, et mu lapsed aru saaksid, kui ma vihane olen," põhjendab ta ilusüstidest loobumist.

Mullu septembris 40aastaseks saanud Pink avaldas sotsiaalmeedias kirjad iseenesele, milles nentis: "Kallis mina, sa oled vanemaks jäänud. Ma näen kortse. Eriti siis, kui sa naeratad. Su nina on suuremaks läinud." Kuid lauljanna lisas: "Aeg-ajalt, kui sa kaalud oma näo kohendamist, vaatad mõnd telesarja ja tahad näha, mida see inimene tunneb ... aga tema nägu ei liigu."

Pink tahab, et tema tütar ja poeg tema emotsioonidest näoilme järgi aru saaksid. Enda sõnul pole ta õnneks kunagi oma välimusest sõltunud. "Olen otsustanud, et mu anne ja isikupära on palju tähtsamad kui välimus. Nii et hakake kampa, sest MA KAVATSEN VANAMOELISELT VANANEDA."

Fännid avaldavad Pinkile toetust. "Sa näed imekaunis välja ja lähed aina paremaks nagu peen vein," kirjutab üks. "Palun ära iial ilulõikusele mine. Sul pole seda vaja ei praegu ega tulevikus."

Teine lisab: "Need, kes elegantselt (loe: ilma operatsioonideta) vananevad, näevad alati-alati-alati ilusad välja."