Taylor Swift detsembris 2019 filmi "Cats" esilinastusel. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
24. jaanuar 2020, 09:44

Taylor Swift tunnistab võitlust toitumishäirega

Taylor Swift räägib värskes Netflixi dokfilmis "Taylor Swift: Miss America", kuidas paparatsofotodest sai alguse tema toitumishäire. "Kui nägin pilti, kus mu kõht paistis natuke liiga suur või kui keegi ütles, et näen rase välja, otsustasin selle peale natuke nälgida, lihtsalt söömise lõpetada."

Kuid nälgimine andis tunda ka Taylori kontsertidel. "Mulle tundus, et kontserdi lõpuks või keskel peabki olema selline tunne, et ma minestan kohe-kohe ära. Nüüd mõistan, et kui sa sööd, saad energiat juurde, saad tugevamaks, suudad kontserte anda ja end mitte vedelana tunda."

Taylor Swift 2015. aastal. Foto: Reuters/Scanpix

Kui Taylor end näljutas, väljendas aeg-ajalt keegi tema pärast muret. Poptäht ajas toona vastu: ""Mis asja sa räägid? Muidugi ma söön ... Ma lihtsalt teen palju trenni." Ja ma tegingi palju trenni. Kuid ühtlasi ma ei söönud."

Nüüdseks on lauljatar leppinud, et ta pole loodud pliiatspeenike olema, vaid on Ameerika suurusnumbri järgi nr 6. Rida teisigi staare on kinnitanud, et tunnevad end veidi vormikamana märksa paremini kui kõhnana.