Kadri Simson ja Teet SoormFoto: Teet Malsroos
Inimesed
24. jaanuar 2020, 07:45

OHOO?! Kadri Simsoni elukaaslase põlvel puhkas brünett kaunitar (90)

Samal ajal kui Kadri Simson ajab Brüsseli võimukoridorides Eesti asja, ei lase tema ettevõtjast kallim Teet Soorm kodus tujul nulli langeda – ja võtab sülle istuma isegi kauni naishinge, kirjutas Kroonika.

Ülemöödunud nädala laupäeval jäi Viljandi bowlingusaalis pildile Teet Soorm (49), kelle süles istub tumedapäine kaunitar ning mehe üks käsi puhkab otse naise seljal abaluu all, kirjutas Kroonika, avaldades ka kõnealuse foto. Ajakirja andmeil õhkus Teedust ja daamist rahulolu ja koosolemise loomulikkust, paari täitis kõigiti õnnis rahu – ei lasknud nad end segada ei kuulide lärmakast veeremisest ega kurikate laialilendamise kolinast.

Soormi sõnul käis ta sõpradest töökaaslaste, ülikooliealise tütre ja tema sõbrannadega bowling'ut mängimas. "Kui mõni neiu minu või mõne minu sõbra põlve peale istus, ei pea sellest mitte midagi tõsisemat välja lugema, kui seda, et ju siis ei olnud hetkel teisi vabu istekohti," selgitas ta olukorda ning kinnitas, et tema ja Kadri Simsoni vahelises suhtes on kõik hästi.

Kadri Simson olukorda ei kommenteerinud.

Refereeritud artikli täistekst Kroonikas.