Jesse ja Cara 2015. aastal. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
23. jaanuar 2020, 10:30

„Meeleheitel koduperenaiste“ täht jättis pruudi eriti julmalt maha?

„Meeleheitel koduperenaiste“ tähe Jesse Metcalfe'i kauasel elukaaslasel polnud aimugi, et nende suhe on läbi, kirjutab ajakiri People.

Modell ja moeblogija Cara Santana ja Metcalfe on koos olnud üle kümne aasta. Alles eelmisel nädalal rääkis näitleja Hallmark Channeli podcast'is, et abieluettepaneku tegemine sõbratarile 2016. aasta augustis on olnud tema elu romantilisim hetk. Ta kinnitas, et pulmade planeerimine on küll esialgu soikunud, kuid tema ja Cara naudivad kihlatud paari elu. "Kindlasti saame hoo jälle sisse. Mõlemal on lihtsalt väga palju tööd olnud."

Ent teisipäeval avaldati kõmumeedias fotod, kus Metcalfe käis käsikäes ungari modelli Livia Pillmanniga. Vaid mõni tund hiljem oli tema kaisus uus naine, sedapuhku blond. 

Cara rääkis 2016. aastal, et nad plaanivad abielluda septembris 2018. Pulmi siiski ei tulnud. Kõik paistis olevat siiski roosiline. Alles detsembri lõpus käis paar üheskoos Euroopas puhkusereisil ja avaldas Belgias romantilisest Brugge linnast fotosid.

Värsked paparatsofotod olid Cara jaoks šokk, väidab ajakiri People.  "Caral polnud aimugi, et asjad pole korras - seda järeldas ta alles fotosid nähes," kinnitab People'i allikas. "Ausalt, nad läksid alles täna lahku."

People'i infoallikas on veendunud, et Metcalfe on Carale varemgi truudust murdnud. 

Teise allika väitel läks kauane paar lahku siiski juba kolm nädalat tagasi, nii et Jesse nautis võõraste daamide seltsi juba vaba mehena. Metcalfe pole kihluse purunemist kommenteerinud. Ka Santana pressiesindaja ütles, et esialgu pole Caralt ametlikku avaldust oodata.