Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
25. jaanuar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 26. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Sul on teelahkmel seismise tunne: on valida, kas pöörata tagasi ja jätta oma elus kõik nii, nagu siiani on olnud või valida sootuks uus ja tundmatu tee.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kuigi uusi ideid lakkamatult pähe tulvab, oleks praegu targem need natukeseks laagerdama jätta. Kõike korraga ei jõua sa nagunii, pealegi: sul on nii mõnigi asi pooleli.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Positiivset energiat saad armsa inimesega koos olemisest. Võta aega selleks, et kallimaga kahekesi olla ning midagi erilist ja romantilist ette võtta.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Sinu kõrvu jõudvad jutud ei pruugi tõesed olla, nii et ära nende põhjal järeldusi tee. Ole valvas - keegi võib üritada sinuga manipuleerida või sult mingit infot välja pigistada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Sul on lihtne oma seisukohti teistele selgeks teha ja mõttekaaslasi leida. Pidulikud üritused kujunevad meeleolukaks ja viivad sind kokku põnevate vastassoolistega.

Neitsi
23. august – 22. september

Eelistad kergema vastupanu teed, keerukatest probleemidest püüad mööda hiilida. Loodad, et keegi teine nendega tegeleb või et need iseenesest lahenevad.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Seltskonnas olles või hobidega tegeledes juhtud kokku inimestega, kellelt kuuled asju, mis teades suudad mingi pildi enda jaoks kokku panna ja oskad edaspidiseid valikuid teha.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Suudad õigel ajal õiges kohas olla ning oskad täpselt valida, millal ja milliseid sõnu lausuda. Tänu sellele, et valdad olulist infot ning su suhtlemisoskus on suurepärane, saadab sind edu.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sinu tõekspidamised ja väärtushinnangud on tekkinud elu jooksul, neid on kujundanud teised inimesed ning olukorrad, millesse oled sattunud. Väärtusta ka kaaslaste maailmavaadet.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

On palju suhtlemist inimestega, kellega jutu vestmist mõnuga võtad. Parem on lobiseda lihtsatest asjadest, tõsiseid probleeme pole tahtmist käsitleda.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Intuitsioon on hea, suudad teiste meeleolusid tabada ja oled neile suurepäraseks vestluskaaslaseks. Eelkõige seetõttu, et kuulad kannatlikult ja püüad nende muresid mõista.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Juhul, kui sul on raskusi, leiad kindlasti õige inimese, kellega neist rääkida ja kellelt nõu küsida. Tunned, et sa pole üksinda, sind hoitakse ja toetakse – see annab jõudu.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Algaval aastaringil oled vägagi energiline ja ettevõtlik. Sa ei suuda paigal püsida, tegutsed lausa palavikuliselt. Et edu saavutada, pead oma tegevust fokusseerima ning võimeid ja võimalusi realistlikult hindama. Kui mõtlematult ja enesekindlalt tegevusse tormad, võid end ühel hetkel ummikseisust avastada.