Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
23. jaanuar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: reede, 24. jaanuar (2)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Oled valmis vastutust võtma ning täidad kohusetundlikult oma ülesandeid. Sinu tublidus ei jää tõenäoliselt teistelegi märkamata, loota võib isegi ametikõrgendust.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Sind valdab sisemine enesekindlus, ka näed oma perspektiive selgesti, sest saad hästi aru, mida sa tegelikult tahad ja kuidas on võimalik oma tahtmist saada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Võimalik, et oled kunagi oma saladustesse pühendanud kedagi, kes siiski usaldusväärne pole ja nüüd on sinu kohta lekkinud isiklikku, kompromiteerivat infot.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Võimalusi informatsiooni hankimiseks on rohkesti, samas on infomüra palju. Kui midagi teada tahad saada, eelista internetis tuhlamisele asjatundlike inimestega rääkimist.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Selle asemel, et probleeme tunnistada ja need lahendada, üritad neist mööda vaadata. Loodad, et ehk laheneb kõik iseenesest või teevad teised sinu eest keerulisemad asjad ära.

Neitsi
23. august – 22. september

Sul on töönädalal olnud häid võimalusi muudatuste tegemiseks, rahulolu praeguse olukorraga sõltub sellest, kuivõrd hästi need võimalused ära kasutasid..

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kui kedagi armastad, näed teda ideaalsena, jättes kõik ta negatiivsed küljed märkamata ja võimendades positiivset. Mida kõrgemalt lendad, seda valusam võib olla kukkumine.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sul tuleks ennast distsiplineerida, reeglitest tuleb kinni pidada ja seadustele alluda. Ehkki kõik ümberringi toimuv sulle meelt mööda pole, ei ole sul küllalt jõudu selleks, et maailma muuta.

Ambur
22. november – 21. detsember

Su ümber on küllaga inimesi, kes üritavad sulle nõu anda, need nõuanded aga võivad sisult lausa vastukäivad olla. Pea meeles, et oma otsuste eest vastutad siiski ise.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Toimumas on palju põnevat. Võimalik, et sind kutsutakse osalema mitmes projektis ja need kõik tunduvad sulle nii põnevad, et sa ei suuda valikut teha.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Lähedaste inimestega suhtlemine ning kontaktide tugevdamine loob kindlustunde nii sinu kui nende jaoks, kes sust hoolivad ja sind armastavad.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Suudad rasket tööd tehes endast parima anda. Annad endale aru oma võimetest ja oskustest, näed selgelt oma tugevaid ja nõrku külgi ja oskad neid õigesti kasutada.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Algaval isiklikul aastal on aeg oma originaalsete ideedega lagedale tulla, salamisi sepitsetud plaanid ellu viia. Kui teed tööd optimistlikult ning oled valmis uusi teadmisi omandama, õnnestub ka korralikult rahakotti paisutada. Aeg toob huvitavaid kohtumisi, võimalik on armumine esmapilgust.