Seidi, Ada ja KlaudiaFoto: Kuvatõmmis saatest
Tele
22. jaanuar 2020, 16:10

Suhtepundar „Rannamaja: raju reede“ moodi! Kerli ja uus saateosaline jagavad ekskallimat (29)

„Rannamaja: raju reede“ värskes episoodis otsivad Ada ja Seidi kaaslast Pärnust pärit Klaudiale. Selgub aga üks põnev tõsiasi - eelmises osas oma uue peikaga saates osalenud Kerli ekskallim on ka Klaudia kunagine armastus!

„Rannamaja“ jätkusarja eelmine episood algas sellega, et saatesse tuli kolmandaks kosjasobitajaks Kerli koos oma uue poiss-sõbra Mairoldiga. Juba siis tekkis Seidil ja Adal küsimus, kas tõesti on Kerli ära leppinud oma kurikuulsa eksmehega, kes teda pettis. Õnneks selgus, et seda viga Kerli ei teinud. Kerli ei pettunud ka inimeste ootusi ja üllatus-üllatus, ka seekord astus ta kaamerate vaateväljas vahekorda! Tõsi, sedapuhku oli naine aga nii tark, et kattis kaamera riietega kinni. 

Mineviku varjud ei taha aga meie staare kuidagi maha jätta. Vaevalt jõudis peobuss Kerli koju visata, kui korjati peale neljanda episoodi üksik kangelanna, Pärnust pärit Klaudia. Neiu rabas meie saatejuhte uskumatu paljastusega. Nimelt selgus, et Klaudia ja Kerli tunnevad teineteist ning nende mõlema eks on üks ja seesama, vahepeal meedias kuulsaks saanud noormees.

„Klaudia exboyfriend on Kerli exboyfriend! Vaat, need pildid, mis olid Kerlist ja sellest Edgarist, kus nad musitavad - see on Klaudia exboyfriend!“, viitab Ada sügisel meedias olnud fotodele Kerli vastleitud uuest armastusest (vaata pilte SIIT).

„Nagu ma aru sain, siis Klaudia oli olnud koos nendega (ööklubis) ja Kerli oli nii täis ennast joonud, et oli Klaudia peale kuidagi magama jäänud ja sellel samal õhtul siis ka Kerli uus kutt oli petnud teda ja seda olid kõik näinud…“ selgitab Ada olukorda.

Lisaks avaldab 4. episoodi vallaline kaunitar Klaudia, et on enda vokaalseid võimeid käinud proovile panemas ka saates „Eesti otsib superstaari“. Tema versioon „Öökuninganna aariast“ jättis aga meie saatejuhid külmaks nagu Siberi öö. „Häälitseda oskab igaüks, aga no kõik ei ole loodud laulma“, andis Seidi oma hävitava hinnangu.

Vaata „Rannamaja: raju reede“ 4. episoodi SIIT