"Hommikusöök staariga" Balti Jaama liharestos Butcher & Chef - Taavi Libe
Videod
29. jaanuar 2020, 20:59

HOMMIKUSÖÖK STAARIGA

VIDEOINTERVJUU | Taavi Libe edukast ajakirjanikutööst: kui ruumis on elevant, siis ei saa teeselda, nagu seda seal poleks

Kutsusin Balti Jaama Turule hommikusöögile tele- ja raadioajakirjanik Taavi Libe (31).

Kutsusin Balti Jaama Turule hommikusöögile tele- ja raadioajakirjanik Taavi Libe (31).

Taavi on lõpetanud Tartu Ülikooli ajakirjanduse ja suhtekorralduse eriala 2010. aastal ja töötas kuni 2019. aasta augustini Vikerraadios, kus oli esialgu spordireporter ja seejärel juhtis esmaspäevast neljapäevani Vikerraadio hommikuprogrammi "Vikerhommik".

Alates 2019. aasta septembrist juhib ja toimetab ta TV3 päevakajalist meelelahutussaadet "Duubel". Taavi ütleb oma suhteliselt lühikese kogemuse põhjal teles, et vaatajate jaoks töötab see, kui on rääkida hea lugu. Aga kuidas teha intervjuu nii, et kõik olulised ja põnevad nüansid kätte saada. "Üks on kindlasti see, et kui ruumis on "elevant", siis ei saa teeselda, nagu seda seal poleks," räägib Libe. "Näiteks, kui minu intervjueeritavaks on Kristina Šmigun, siis ma pean temaga rääkima ka dopingu teemadel. See, kas ta on nõus kõikidele küsimustele vastama, on juba tema otsus, aga küsimata ka ei saa jätta." 

Taavi, kaardimoor Kirsti Timmer ennustas vahetult enne aastavahetust, et  sul on aastal 2020 palju reisimist, abielu ja on oodata isegi perelisa. 

Jah, Timmer käis saates "Duubel" ja ennustas nii mõndagi. Kusjuures, oleme Katariinaga kihlatud, aga Kirsti ennustas, et meie pulmad lükkuvad siiski edasi. Tegelikult pole neid isegi veel plaaninud. Kui me nüüd mingi kuupäeva paika paneme, siis peame need korra edasi lükkama, siis on Timmeril õigus. Ega ei taha head kolleegi alt vedada. Ta ennustas ka last. Ma ei oska selle kohta miskit öelda, eks siis näis. 

Kas tulevad suured või väiksed pulmad?

Esialgu tõmban natuke hoogu maha. Pulmi on mingil hetkel kindlasti oodata, aga veel ei tea millal ja seetõttu ei tea ka, kas suured või väiksed. Arvan, et väiksed. Ma ei ole suurte pidude inimene. Olen laisk inimene.

Kuidas siiani on kooselu kulgenud?

Väga hästi.

Riidlete ka vahepeal?

Ikka, aga see kuulub ühe hea suhte juurde. Tuleb ära riielda. Kui kogud mingid jamad enda sisse ja need alles poole aasta pärast plahvatavad, siis on palju hullem. Kui kohe ära riidled, siis on rohkem lootust rahus edasi kulgeda.

Sa hüppasid suhtesse, nagu tundmatus kohas vette. Koos Katariinaga said kaasa kaks toredat poissi. On see okei?

 

 

 

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99