Priit ja Maiken PiusFoto: Ardo Kaljuvee / Ajakirjade Kirjastus
Inimesed
22. jaanuar 2020, 11:26

Maiken ja Priit Pius ootavad perelisa? (9)

Õhtulehele laekunud vihjete kohaselt on "Tõe ja õiguse" tähte Maiken Piusi nähtud beebikõhuga ringi liikumas. Kas on oodata järgmist pisi-Piusi?

Mitu inimest on Õhtulehele teada andnud, et Maiken on silmanähtavalt beebiootel. Maiken ise aga ei soovi teemat kommenteerida: "Küll asjad tulevad siis, kui nad tulevad," sõnab Pius Õhtulehele. 

Näitlejapaar Maiken Schmidt (nüüdsest Maiken Pius) ja Priit Pius abiellusid mullu suvel. 

2019. aasta alguses tunnistas Maiken Eesti Naisele antud intervjuus, et oli Priiduga neli aastat koos ja seejärel aasta lahus. “Tundus, et meie suhe sai otsa,” ütles Maiken. Siis, ühiste sõprade pulmas, istuti kirikus kõrvuti ja jäädigi kokku. Seda pausi oli vaja, arvab Maiken tagantjärele: “Väga raske on väärtustada, mis sul on, kui elu sind ainult hoiab. Tunnen, et Priit tuli mu ellu tagasi õigel ajal.”

Maiken rääkis ka pisut abiellumise teemal, küll paljastamata, et nad Priiduga tol suvel paari lähevad. "Minu jaoks on laulatus miski, mis annab edaspidi jõudu hoida seda, mis sul on. Kui annad vande, võtab keegi su justkui oma tiiva alla."

2018. aasta märtsis sündis Maikeni ja Priidu perre poeg Johannes. "Kõik läks hästi, oleme õnnelikud ja kohaneme uue eluga," tänas Maiken õnnesoovide eest. Lapse nime ei soovinud paar tol ajal veel avalikustada, küll ütles Maiken, et nimi ei olnud varem ära valitud, vaid sai pandud ikka pärast uue ilmakodanikuga tutvumist, kirjutas Kroonika.

Ka Saara ja Märt Pius ootavad perelisa. 

Vendadel Piusidel tundub käivat pereelu käsikäes - esimeste laste vanusevahe on vaid aasta ja kolm päeva, paarid abiellusid samal suvel ning nüüd on oodata samal ajal mõlemasse perre teine laps.