Jon Peters ja Pamela AndersonFoto: AP/Scanpix
Inimesed
22. jaanuar 2020, 10:20

ÜLLATUSPULMAD! Sekspomm Pammy abiellus viiendat korda (7)

Legendaarne "Rannavalve" täht ja Playboy modell Pamela Anderson (52) abiellus esmaspäeval suure saladuskatte all, paljastab Hollywood Reporter. "Ilusaid tüdrukuid on kõikjal, aga ma olen 35 aastat ainult Pamelat tahtnud," õhkas peig, 74aastane filmimogul Jon Peters.

USA väljaande teatel käisid Pammy ja Jon esmakordselt kohtamas enam kui 30 aastat tagasi. Suhe jäi soiku, kuid mõned kuud tagasi kohtusid Anderson ja Peters taas - ning säde lõi varasemast tulisemalt leegitsema. Paaril õnnestus kuramaaži varjata ning salamisi pulmad pidada, kuid nüüd tahab Jon, et kõik tema õnnest teaksid. "Pamela ajab mind pööraseks - heas mõttes. Ta inspireerib mind. Kaitsen teda ja kohtlen teda nii, nagu teda kohtlema peab," viitab Peters Pammy varasemale pahade poiste lembusele. 

 
 
 
View this post on Instagram

❤️ happy life

A post shared by The Pamela Anderson Foundation (@pamelaanderson) on

Andersonil on seljataga neli purunenud abielu. Playboy legendi ekside seas on Mötley Crüe rokkar Tommy Lee, kellega tal on kaks täisealist poega, muusik Kid Rock ning Paris Hiltoni seksivideo lekitajana tuntud eluvend-pokkerimängija Rick Salomon. Viimasega jõudis Pamela abielluda lausa kaks korda. Veel hiljaaegu säras Pammy prantsuse vutistaari Adil Rami käevangus, kuid mees osutus truudusetuks.

Enne Hollywoodi tipp-produtsendiks tõusmist juuksurina töötanud Peters on neli korda lahutatud. 1970.-1980. aastatel oli tal pikk armu- ja töösuhe Barbra Streisandiga. Selle tulemusel jõudis 1976 ekraanile Streisandi kassatükk "Täht on sündinud", mille hiljutise uue versiooni Lady Gagaga produtseeris samuti Jon. Produtsendil, kelle filmide seas on sellised hitid nagu "Flashdance", "Vihmamees" ning "Batman" ja "Batmani tagasitulek", on kolm järeltulijat. 

Petersi sõnul pole Pammy veel pääsenud oma võimete kohaselt särama. "Temas on palju enamat, kui esmapilgul paistab - muidu ei armastaks ma teda nii väga."

Anderson omalt poolt ütles, et mõistis alles nüüd, elu näinult, et Peter on teda kogu aeg oodanud. "Olen nüüd valmis ja tema samuti. Me mõistame ja austame teineteist. Me armastame teineteist tingimusteta. Mul on vedanud!"