Ozzy Osbourne 2016. aastal.Foto: Scanpix
Inimesed
22. jaanuar 2020, 09:41

ÕUDUSTE AASTA: Ozzy Osbourne’il diagnoositi Parkinsoni tõbi (3)

Ozzy Osbourne otsustas viimaks oma fännidele tõe ära rääkida - mullu veebruaris diagnoositi tal Parkinsoni tõbi.

Black Sabbathi muusik, tema abikaasa Sharon ning lapsed Jack ja Kelly osalesid hommikusaates "Good Morning America", rääkimaks 71aastase hevilegendi õuduste aastast. "See on meie jaoks olnud hirmus katsumusterohke aasta," nentis Ozzy hääle värinal. 12 kuu sisse mahtus ränk kopsupõletik, raske kukkumine ning närve kahjustanud operatsioon. 

"Andsin vana-aastaõhtul [2018] The Forumis oma viimase kontserdi. Siis kukkusin hullusti. Kaela tuli opereerida ja see keeras kõik närvid tuksi," kurtis rokkar, kes on oma kontserditurneed pidanud tervisehädade tõttu mitu korda edasi lükkama. Kahtlane, kas see enam üldse toimubki, sest mullu veebruaris diagnoositi Ozzyl Parkinsoni tõbi. 

"Tal on PRKN2," lisas Sharon (67) ning kinnitas, et liikumist mõjutav närvisüsteemihaigus ei tähenda kindlasti mitte surmaotsust. "Sul on hea päev, hea päev ja siis hästi halb päev," kirjeldas ta oma mehe seisundit. 

Ozzy sõnul on aeg küps tõe avaldamiseks. "Ma ei oska saladusi pidada. Ma ei suuda enam selle teadmisega ringi käia, sest ma ei oska enam ennast välja vabandada, mõistate?"

Fännid on Ozzy pihtimuse peale ta toetusavaldustega üle külvanud. Vanameister avaldab neile Facebookis südamest tänu.