Jekaterina Vassiljeva ja Martin RepinskiFoto: TAIRO LUTTER/Postimees
Inimesed
21. jaanuar 2020, 16:15

FOTO | Martin Repinski laotas tunded plakatile: „Katja, ma armastan sind!“ (171)

Martin Repinski on armunud mees. Ta tahab hüüda mägedelt, karjuda orgudest ning sosistada merelainetest, et tema Katja on talle kõige kallim. „Katja, ma armastan sind!“ hõiskab tema süda ja nüüd ka kakskeelne plakat Jõhvi kesklinnas. Kas mõtted eksnaisest ja äsjasest lahutusest on sootuks ununenud?

Repinski (33) ei salga, et plakat on tõepoolest tema oma. „Kui ma inimest tõesti armastan, siis miks mitte?“ kehitab ta õlgu küsimuse peale, miks ta nii tegi.

Kuidas võib end tunda aga Siret Kotka (33), kui näeb vaid loetud päevad pärast mitu kuud kestnud lahutussaaga lõppu eksmehe tundlevat plakatit? „Tema on korduvalt avaldanud, et on oma eluga edasi liikunud. Varsti saab juba aasta sellest, kui lahku läksime,“ leiab Repinski, et pole hullu midagi.

Jekaterina Vassiljeva ja Martin Repinski Foto: TAIRO LUTTER/Postimees

Martin ja Siret abiellusid 2017. aasta kevadel Narva Issanda Ülestõusmise peakirikus. 2017. aasta oktoobris sündis nende perre poeg. Mullu veebruaris hakati aga sahistama, et Martinil on kirglik romaan Jõhvi vallavalitsuse liikme ja kunagise bikiinimissi Jekaterina Vassiljevaga. Osapooled eitasid romaani ja abieluprobleeme.

Mais tunnistas Jekaterina endine abikaasa Anton Kroonikale, et nendegi abielu läks kevadel luhta. Ta kolis nende ühisest majast välja, Martin aga sisse.

"See oli 13. märts, kui Martin tuli koju ja ütles, et tal on tunded teise naise vastu ja et ta peab nüüd minema," avaldas Siret Kotka-Repinski Kroonikale antud intervjuus päeva, mil tema maailm kokku kukkus ja abikaasa Martin Repinski teatas tunnetest Jekaterina Vassiljeva vastu.

"Kui ma sellest kevadel teada sain, siis pidasime pikki vestlusi ja ja ma püüdsin argumenteerida. Kuid selge on, et armastuse vastu ei saa. Kui mehe süda on mujal, tuleb ta vabaks lasta," sõnab Siret. Jekaterina oli Siretile juba aga varem tuttav. "Jah, ma teadsin teda, ta oli meie tutvusringkonnas enne, kui teada sain, mis neid Martiniga seob."

Siret pani oksjonile ka oma pulmakleidi, lootuses, et see toob õnne uuele omanikule ning omaks ka heategevuslikku väärtust. Oksjon kukkus osta.ee keskkonnas aga läbi, sest parima pakkumise, 555 eurot, tegi pettur.

Mis siis Repinskite abielus juhtus? "Juhtus see, mis võib juhtuda inimestel, kes on võib-olla veel vähe koos olnud, vundament ei ole nii tugev. Meil olid probleemid, mis jäid lahendamata, küsimused, mis jäid üksteiselt küsimata, sest meil ei olnud üksteise jaoks aega," rääkis Siret.

"Üks kampaania lõppes, teine algas, siis tuli koduehitamine ja -renoveerimine, siis tuli laps, Martin läks Jõhvi vallavanemaks, tuli kaugenemine. See oli paras proovikivi, me ei suutnud seda lihtsalt läbida."

Mida tundis aga Siret siis, kui ta sai teada, et Martinil on keegi uus? "Kui sa ikkagi saad enne teada meediast, kui sulle ise tunnistatakse, on see kurb,“ rääkis ta mullu "Ringvaates".