Müstika
7. märts 2020, 17:26

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕL veebis ja FBs igal neljapäeval kell 18

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloudist

„PUUDUTA MIND“ 121. SAADE | Karolin Tsarski: iga naine võib vastavalt enda soovile, olenemata kohast ja ajast, kogeda orgasmi (4)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on jooga- ja seksuaalsuseõpetaja Karolin Tsarski.

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕL veebis ja FBs igal neljapäeval kell 18

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloudist SIIT!

Karolin Tsarski aka Orgasmi-Karolin Foto: Stanislav Moshkov

Karolin said Taavi Libe ees otse-eetris tõestada, et suudad endal nipsust orgasmi esile kutsuda. Kas see oli ikka pärisorgasm või teesklesid seda, nagu paljud naised vahekorra ajal teevad?

See oli 100% päris orgasm ja ma tõestan seda täna ka "Puuduta mind" saates. Olen isegi koos teadlasega vereproovi teel selgeks teinud, et võin vastavalt enda soovile, olenemata kohast ja ajast, kogeda orgasmi, kusjuures minu hormonaalne tasakaal muutub täpselt sama palju nagu naistel, kes on füüsilises vahekorras.

Oluline on saada naisel kontakt oma naiselikkuse allikaga, seksuaalenergiaga. Kui lood sellega ühenduse, siis sa lased ta voolama ja kogedki täielikku õndsust tekitavat seisundit siis, kui sul seda vaja on.

Pidin siiski läbima pika teekonna ning palju õppima, et nipsust sellise seisundi saavutamiseni jõuda. Muuhulgas usun, et klitoriaalne orgasm ei ole naiste jaoks päris õige, kuna tekitab lõpuks frustratsiooni, kuna see ei ole sügavalt rahuldustpakkuv orgasm.

Karolin, mis on sinu missioon ja eesmärk?

Statistiliselt on heteroseksuaalses suhtes olevad naised kõige vähem seksuaalselt sügavalt rahuldatud. Väga paljud naised ei koge üldse orgasmi ja nendest, kes kogevad, väga suur protsent kogeb vaid lühiajalist kliitori orgasmi, mis tegelikult ei ole naisele sügavalt rahuldav. Pealiskaudne või rahulolematu seksuaalelu mõjutab naise füüsilist tervist, emotsionaalset tasakaalu ja meelerahu ning võimet olla sügavas ühenduses iseendaga.

Paljud naised ei ole informeeritud, kui sügavuti nende seksuaalenergia võib tegelikult voolata. Igas naises on olemas seksuaalenergia kuid erinevatel põhjustel võib see olla vähem ärkvel ja voolav. Avades selle naiselikkuse allika, saame tuua sügavat tervendust ja heaolu, mis mõjutab otseselt elukvaliteeti.

Räägin seda sügavast isiklikust kogemusest, olles olnud esialgu seksuaalselt lukus ning seejärel elades endale teadaolevat „normaalset“ seksuaalelu. Kui ma hakkasin aga sügavuti teemaga tegelema ja avastasin, mida sügav seksuaalne rahulolu tegelikult pakub, nägin suuri muudatusi nii enda tervises, emotsionaalses tasakaalus, kui elukvaliteedis üldiselt.

Täna on minu suureks sooviks jagada teadmisi ja praktikaid naistele, et informeerida naisi sellest, milleks on nende kehad võimelised seksuaalsuses, sest iga naine on võimeline kogema väga sügavat seksuaalset rahuldust. Soovin toetada ja aidata neid naisi, kellel hetkel veel need kogemused puuduvad.

Kui pädev sa seksuaalpraktikates oled?

Hariduselt olen lõpetanud maailmas ühe tunnustatuima ülikooli The London School of Economics and Political Science antropoloogia eriala ning paljud ei mõista, miks ma sellise hariduse taustal tegelen hoopis jooga ja naiselikkuse kursustega. Minu jaoks on aga inimese sisemaailma areng kõige põhi ja alus, et avaldada mõju maailma välistele muudatustele.

2011 aastal õnnestus mul alustada põhjalike joogaõpingutega. Tantristliku jooga filosoofia on minu taust, sest see filosoofia resoneerub sügavalt minu arusaamadega maailmast. Kuid spetsiifilisemalt on mind alati huvitanud naiselikkus ja seksuaalsus, kuna tunnen, et läbi selle energiakasutuse on arengu potentsiaal tõhusaim.

Joogat olen õpetanud alates 2014. aastast ja õpilaste palvel alustasin ka naiseliku seksuaalsuse kursusi alates 2017 aastast. Tänaseks olen loonud online kursuse naistele naiselikkuseallikas.ee, kus jagan oma isiklikku teekonda, tõhusaid praktikaid ja soovitusi, nii teoreetilisi arusaamasid kui praktilisi harjutusi, millel on sügav potentsiaal avada naise seksuaalsus.

Milline on sinu isiklik seksuaalne teekond?

Olen naine, kellel on selja taga pikk teekond, kus otsisin oma naiselikkuse allikat. Jagan oma lugu ja otsinguid selleks, et ka naised saaksid tunda sügavat iha, kirjeldamatut õndsust ja orgastilisi kogemusi.

Ma alustasin oma seksuaalelu väga kinnisena. Olin lukus ja katki. Ma ei olnud vahekorraks isegi võimeline. Siiski teadis osa minust kogu aeg, et olen suuteline vähemalt mingitki naudingut kogema. Kui ma kuulsin kogu keha orgasmidest või nägin teisi naisi naudingulainetel, siis arvasin, et see on võimalik vaid suurtele meistritele või harukordsetele naistele, kes on niimoodi sündinud. Ma ei hellitanud lootusi, et mina sinna jõuaksin. Tahtsin kogeda vaid lihtsat naudingut.

Niisiis asusin ma teekonnale, et seda leida. Ma tegin mitmeid inimkatseid iseenda peal, et avastada orgasmide maailma ja ma ei oleks ise ka uskunud, kuhu ma tänaseks välja olen jõudnud. Ma hakkasin kogema seda, mida ma ei pidanud enda jaoks võimalikuks. Mul oli ka palju tagasilööke. Tegin mitmeid valikuid, mida ma teist korda enam ei teeks. Need justkui lükkasid mind veel sügavamale lukustusse, blokeeringusse ja isegi foobiasse puudututse suhtes. See omakorda nõudis aega ja teadlikkust, et kogetust välja tulla.

Ma olen endiselt teekonnal. Orgasmide maailm on lõputu universum ja ma usun, et selle põhjatu maailma avastamine on elukestev.

Mida ma tean ja mida ma luban on see, et igal naisel on võimalik äratada oma sisemine orgastiline energia ja hakata kogema sügavaid, tõeliselt rahuldust pakkuvaid orgasme. Olgu siis partneriga või ilma. Füüsilise stimulatsiooniga või ilma. Ja see mõjutab kogu su füüsilist tervist. Su emotsionaalset tasakaalu ja vaimset heaolu. See võib muuta kogemuse elust palju täisväärtuslikumaks.

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕL veebis ja FBs igal neljapäeval kell 18

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloudist SIIT!

"Puuduta mind" - Karolin Tsarski aka Orgasmi-Karolin; Sirje Presnal; Anu Saagim Foto: Stanislav Moshkov