Foto: SplashNews.com / Vida Press
Inimesed
21. jaanuar 2020, 09:33

Harry saabus Kanadasse, alustamaks koos Meghani ja Archiega uut elu (37)

Prints Harry (35) saabus esmaspäeva õhtul Kanadasse, et taasühineda oma abikaasa Meghani ja pisipoeg Archiega ning alustada nende seltsis uut elu väljaspool Briti kuningakoda.

Daily Mail avaldas paparatsofotod printsi jõudmisest Vancouverisse. Harry nägi oma teksade, jope ja mütsiga välja nagu iga teine temavanune mees, kuid printsi saatis kaks ihukaitsjat. Siis läks lahti 25-minutiline autosõit Vancouver Islandile ning sealt edasi Mille Fleursis asuvasse üürihäärberisse, kus Sussexi hertsogipaar praegu kanda on kinnitanud.

Meghan tabati sama päeva hommikul koos kaheksakuise Archie ja oma kahe koeraga jalutamast. Juba on sotsiaalmeedias hertsoginnale ette heidetud, et ta ei oska poega õiges asendis kanda - laps on kandetrakside sees viltu. 

Enne Kanadasse sõitmist veetis Harry suure osa esmaspäevast Londonis Ühendkuningriigi ja Aafrika investeerimistippkohtumisel, kus ta vestles nii Aafrika liidrite kui ka Briti peaministri Boris Johnsoniga.

Pühapäevasel heategevusdineel peetud kõnes oli Harry avaldanud kahetsust ja kurbust, et uues elus ei luba kuninganna tal kuninglikke kohuseid täita. Ühtlasi on Sussexid nõustunud tagasi maksma oma häärberi remondiks kulunud 2,4 miljonit maksumaksja naelsterlingit ning edaspidi mitte kasutama oma tiitlit "kuninglik kõrgus".