Andrues Vana
Puuduta mind
20. jaanuar 2020, 22:42

„PUUDUTA MIND“ | Selgeltnägija Andrues Vana peegeldusseadus: sina pead esimesena naeratama (18)

Spirituaalne õpetaja ja selgeltnägija Andrues Vana teab rääkida sellest, kuidas meie maailm on tehtud ja millised reeglid siin tegelikult reaalsuse loomisel kehtivad. Andrues vastab küsimustele, kuidas me saame nende reeglitega arvestades ise oma maailma ja tulevikku luua ning kuidas elada nii, et see oleks kerge ja lihtne.

”Minu spirituaalne ärkamine oli väga järsk ja soovimatu. Selles mõttes soovimatu, et ma ei olnud enne seda mitte kordagi ei spirituaalsuse ega muu säärase vastu huvi tundnud. Ma lihtsalt läksin ühes maailmas magama ja hommikul ärkasin teises maailmas üles,” on Andrues varasemalt enda teekonna algust selgitanud.

”Maailmas eksisteerivad lihtsad ja sügavad baasreeglid, millega arvestades ei pea inimeseks olemine olema nii keeruline,” alustab Andrues saates enda maailmavaate selgitamist.

Meie sõnavaras on sõna „muretsema“, mis iseloomustab ka meie eluviisi üldisemalt ehk sisendame, et head asjad tulevad läbi raskuste ja muretsemise. Kogu aeg oleme valmis kaitsma ja võitlema. ”Meil on ju tavaks öelda, et muretsesin endale televiisori. Miks me lihtsalt ei võiks seda osta? Miks peame seda endale muretsema?” imestab Vana.

”Universum toetub vaid ühele seadusele ja see on peegelduseseadus ehk külgetõmbeseadus,” ütleb Andrues julgelt ja kindlameelselt. Ta selgitab, et pannes igas asjas esikohale enda heaolu, ei jää ka teistel meie ümber olevatel inimestel muud üle, kui meile seda heaolu tagasi peegeldada ja ka neil tekib hea tunne. Kui meie aga ignoreerime oma head tunnet, peavad teised ka seda meile peegeldama ja neil on kokkuvõttes halb. See on risti vastupidi sellele, kuidas meid on õpetatud (ole aupaklik, alandlik jne).

”Sul ei pruugi olla praegu kõike, mida soovid - raha, kaaslast, unistuste tööd -, aga su elus on alati midagi, mis sinus hea tunde tekitab. Sinu ülesanne ongi tekitada või leida üles kohe praegu see hea tunne ehk endale esimesena naeratada, sõltumata keskkonnast ja vahenditest. Ent kui sa oled mingit oma eluvaldkonda järjepidevalt negatiivsete mõtetega toitnud, siis kohe ei tule muutus. Pane see teema korraks kõrvale ja vaata, kuidas saad head tunnet luua mingis muus valdkonnas,” jagab Andrues kuulajatega mõtteid sellest universaalsest seadusest.

Andrues käis "Puuduta mind" saates augustis 2018. Vaata saadet SIIT!

Andrues käis "Puuduta mind" saates augustis 2018 Foto: Õhtuleht

Head mõtted Andruesilt:

„Inimesena ei ole sa kunagi üksi. Sinuga koos on alati ka sinu mittefüüsiline osa, teadvus kui selline.“

„Seda, mida sa endast välja kiirgad - sageduse mõttes -, seda maailm sulle ka vastu peegeldab.“

„Me elame sagedustemaailmas. Kui sa saad aru sagedustest, siis sa saad aru, kuidas universum töötab.“

„Kui sa tahad, et su lapsel oleks hea, pead sina esimesena enda heale keskenduma.“

“Igasugune probleemide analüüsimine ja nende lahendada proovimine on järjepidev puuduseloomine oma ellu.”

”Arusaam, et elul on õppetunnid, on samuti müüt. Selliseid asju ei ole. See kõik on osa loost.”

”Kui sa soovid oma ellu küllust, siis vaata rahast kaugemale. Mis on see, mida sa tegelikult soovid selle rahaga teha? Ja siis astu selle poole ise esimene samm, kas või väga väike.”

Kuula saadet ja saa teada, miks peab Andrues mõtlemist oluliseks ja kuidas tegelikult selle universaalse, nähtamatu, kuid kogu aeg meie ümber olemas oleva seadusega koostööd teha.

Kuula podcast’i Andruesiga SIIT!