Puuduta mind
24. jaanuar 2020, 10:52

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕL veebis ja FBs igal neljapäeval kell 18

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloudist

„PUUDUTA MIND“ 115. SAADE | Nõid Nastja: Metallroti aastal ole eriti tähelepanelik karma osas, see kas kallistab või karistab sind (16)

Igal nädalal kostitame sind põneva veebisaatega „Puuduta mind“, kus külalisteks on nõiad, šamaanid, ravitsejad, ufoloogid, haldjad, elukunstnikud, teadlased, koolitajad, hüpnotisöörid ja paljud teised põnevad persoonid. Müstilistele teemadele spetsialiseerunud Õhtulehe ajakirjaniku Sirje Presnali ja Õhtulehe veebi loovjuhi Anu Saagimi seekordseks külaliseks on telesaate "Selgeltnägijate tuleproov" Eesti esimese hooaja võitnud selgeltnägija Nõid Nastja, kelle õige eesnimi on tegelikult Anastasia. Samuti on naine osalenud telesaates "Tantsud tähtedega", kus ta koos oma partneri Marko Mehisega saavutas kolmanda koha.

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕL veebis ja FBs igal neljapäeval kell 18

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloudist SIIT!

"Puuduta mind" - Nõid Nastja Foto: Stanislav Moshkov

Räägime Nastjaga peagi algavast Metallroti aastast. 

Valge Metallroti aasta algab 25. jaanuaril. Algab uus 12-looma tsükkel. Roti aastat iseloomustavad olulised valikud ja otsused, mis tihtilugu võivad olla radikaalsed. Riskide võtmine tuleks viia sellel aastal miinimumini, mis tähendab, et enne otsuste langetamist tuleb teha hoolikalt eeltööd. Kõik sellel aastal langetatud otsused mõjutavad igaüht 12 aasta vältel. Seepärast on ettevaatlikkus kindlasti omal kohal.

Sellel aastal tuleb peamiselt hea seista enda huvide eest. See aga ei tähenda seda, et teiste huvidest võiks teerulliga üle sõita. Mängu tuleb kompromisside kunst. Rott soovib vabadust, mistõttu on iseseisvuse küsimused sellel aastal suurema tähelepanu all. Teiste inimeste käsutäitja roll ei ole see, mis sellel aastal enamikele inimestele meeltmööda oleks. Kui surve läheb liialt suureks, võib kõik suure pauguga lõhki minna. 

Tunnustuse saavutamine on sellel aastal enamikele inimestele äärmiselt oluline. Selle saavutamise nimel võivad paljud aga kergesti liialdustesse minna, jättes endast väga edeva inimese mulje. See aga võib nii mõnedki inimesed eemale peletada, sealhulgas sõbrad. Rohkem tasuks tegeleda nende plaanide elluviimisega, mis on kõige olulisema tähendusega. Enamik inimesi on oma plaanide teostamisel edukad. Peamiselt sõltub see igaühe enda sihikindlusest.

Rahaasjade korraldamine eeldab suuremat tähelepanu. Üldiselt on rahaline seis enamikel märkidel hea, kuid just dokumentide täitmine ja esitamine võib paljudele peavalu valmistada. Rahaasjades oleks juba aasta alguses mõttekas enda jaoks paika panna sihid ja eesmärgid, sest see aitaks igapäevaseid valikuid paremini teha.

Aasta sunnib paljusid inimesi oma elus ka muutusi tegema, tihtilugu saavad need olema küllaltki radikaalsed. Sõbrad ja pereliikmed on need, kelle toetusele sellistel puhkudel toetuda tasuks. Liigne iseseisvus sellel aastal kasuks ei tule, sest on ju ka Rott ikkagi karjas elav loom. Igapäevaste asjaajamiste juures tasuks julgemalt esile tuua oma eripärasid ja oskusi. See aitab tihedas konkurentsis paremini pinnale jääda. Samas tuleb osata hinnata ka teiste inimeste eripärasid ja oskusi.

Perekondlikes asjades ja armuelus on see aasta kirglik ja pühendumisele keskenduv. Suhete parema toimimise nimel tuleb olla valmis tegema järeleandmisi oma soovide osas. Romantikal on sellel aastal mängida oluliselt tähtsam roll, kui varasematel aastatel. Mida rohkem romantikat ja kirge suhtesse tuua, seda paremini see järgmisel 12 aastal toimib.

Üksindust tasuks sellel aastal vältida. See tekitaks ainult stressi. Ennast tuleks ümbritseda nende inimestega, kelle juures ennast hästi tunda saab. Vägisi kuhugi seltskonda ennast suruda ei tasuks. Inimsuhetes tuleks jälgida seda, et emotsioonid oleksid kontrolli all. Vastasel korral on mitmesugused arusaamatused kerged tekkima.

Ehkki see aasta on paljudele inimestele edukas aeg, kuid pidevalt tuleb olla valvel nende inimeste suhtes, kes võivad kaikaid kodaratesse pilduda. Kadedus on sellel aastal tavalisest suurem ning seda rohkem, mida paremini sul minema hakkab.

Eriti tähelepanelik tasub sel aastal olla karma osas ehk eesti keeles väljendudes - mida külvad, seda lõikad ehk igal teol on tagajärg.

Vaata saadet "Puuduta mind" ÕL veebis ja FBs igal neljapäeval kell 18

Kõiki saateid on võimalik kuulata ja alla laadida hiljem ka Soundcloudist SIIT!

"Puuduta mind" - Nõid Nastja; Anu Saagim; Sirje Presnal Foto: Stanislav Moshkov