Mariliis JõgevaFoto: Erakogu
Inimesed
20. jaanuar 2020, 21:00

MIS NÜÜD? „Eesti laulul“ üles astuv Mariliis: jätsin õigel ajal head võimalused kasutamata! (1)

Hiljuti sattus sotsiaalmeedias ringlema podcast, kus tehti juttu sel aastal taas "Eesti laulul" osaleva Mariliis Jõgevaga. Kõikide üllatuseks tunnistas artist, et tegelikult tunneb ta, et aastaid tagasi jäid head võimalused kasutamata.

Mariliis, mis mõttes jäid head võimalused kasutamata?

Osalesin aastal 2008 "Eesti otsib superstaari" saates ja kogusin siis üsna palju tuntust ja mulle pakuti isegi suuri projekte. Kui sulle saab osaks järsku rohkelt tähelepanu ja pakkumisi tuleb uksest ja aknast, siis võib neist kinni haaramine jääda arvatavasti kogenematuse taha. Võimalusi oli palju, aga kahjuks ei osanud ma neist sel hetkel tõesti kinni haarata. 

Osaled tänavusel "Eesti laulul" ja ilmselt ei jää ka edu tulemata. Milliseid tarkuseteri oskaksid noortele artistidele jagada?

Kõige tähtsam on leida enda ümber õiged inimesed. Niisama võib koos olla küll fun, kuid samal ajal peab kogu tiim olema valmis panustama tegemistesse sama palju kui sa ise. Ainult nii jõuab edasi!

Millele hetkel ise keskendud?

Lisaks sooloesinemistele tegutsen hetkel ka bändiga "The Millennials", millega samuti väga palju esinemisi üle Eesti. Selle üle on meil muidugi ainult hea meel.

On nüüd käes sinu säramise tund?

Jaa! Juba kuu aja pärast astun üles "Eesti laulul" ja olen oma praeguse tiimiga väga rahul. Sees on kindel tunne, et nüüd on minu aeg!

"Eesti laulul" osaleb Mariliis Jõgeva enda looga "Unistustes", mis valmis koostöös pikaaegse kolleegi Oliver Mazurtšakiga.