Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
22. jaanuar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: neljapäev, 23. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Maailm su ümber on täis põnevaid ahvatlusi, raske on valida, mida võtta, mida jätta. Kipud tegema suuri ja laialivalguvaid plaane, mistõttu mõnigi asi jääb lõpule viimata.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Märkad enda ümber nii mõndagi asja, mis pole nii, nagu peaks. Tunned, et just sina oled see, kes suudaks olukorda muuta ja maailma seeläbi parandada.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Võid tunda end maailma kõige õnnelikuma inimesena, samas aga elada läbi ka tõsist südamevalu. Võimalik, et pead armastuse pärast millestki loobuma.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Kui kavandad suuremat sorti väljaminekuid, ole eriti hoolikas. Sa võid lähedastelt ja sõpradelt nõu küsida, ent ehk saad paremat nõu asjatundjailt, kes näevad asju selgema pilguga.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Kipud endale seadma kõrgeid eesmärke ja üritama neid tormijooksuga vallutada, ent selline suhtumine viib paratamatult läbikukkumiseni.

Neitsi
23. august – 22. september

Ebameeldivast olukorrast pääsemiseks pole mõtet vassida ja valetada, see teeb asja ainult halvemaks. Ole kannatlik ja taktitundeline, ürita probleeme lahendada teistele haiget tegemata.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kui enesetunne halb, tuleb kohe end ravima hakata. Ära mine kangelaslikult haigena tööle – sel juhul võib tervis veelgi halveneda, jääd pikalt vinduma.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Sinu edu pant on oskus meeldivalt suhelda. Kokkupuutumist on erinevate inimestega, tabad vaistlikult ära, mida keegi neist sinult ootab ja valid sellest sõltuvalt ka suhtlusstiili.

Ambur
22. november – 21. detsember

Sinu karjäärialased pürgimused võivad liigagi ambitsioonikad olla. Sulle tundub, et on suurepäraseid arenguvõimalusi, ent lähtud ainult iseenda nägemusest.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sulle võib tunduda, et on lihtsam teha karjääri toetudes inimestele, kellele oled ka isiklikus plaanis sümpaatne, nii ei raja sa aga oma tulevikku kuigi kindlale alusele.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Rahaasjus ürita end vaos hoida, ära allu kiusatusele riskantseid tehinguid teha. Välkkiire tegutsemine järsku pähe turgatanud idee tõttu vaevalt et praegu edu kaasa toob.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Asjad ei edene nii kiiresti, kui sa tahaksid. Teel on takistusi, kipud ebaõnnestumiste ja viivituste pärast pead norgu laskma. Rutiini talud samas üsna hästi.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Vajad uuel eluaastal palju vabadust ja sõltumatust, tahad maailmas ringi rännata, muljeid ja teadmisi koguda. On hetki, mil töökoht tundub ahistavana – teiste antud käskude täitmine ja rangetest reeglitest kinni pidamine on väsitav ning kärbib loovust. Ometi ei tasu millestki kergekäeliselt loobuda.