Foto: PantherMedia/Scanpix
Müstika
21. jaanuar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: kolmapäev, 22. jaanuar (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Võimalik, et oled rahaasju ajades palju energiat kulutanud, ent pole soovitud tulemust saavutanud. Nüüd tasub kiratsenud projektidega uuesti algust teha.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tahad suhelda, inimestele oma erilistest mõtetest ja huvitavatest ideedest rääkida. Su mõttekäigud on keerukad, igaüks ei ole paraku võimeline sinust aru saama.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Anna endale aru, et suure tõenäosusega pole loota, et õnn lihtsalt sülle kukuks või sa üle öö rikkaks saaks – selleks, et midagi saavutada, tuleb tööd teha ja vaeva näha.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Mõista, kust läheb sinu võimete piir. Ei piisa ettevõtlikkusest ning oma ideedest valju häälega rääkimisest – pole võimalik edasi liikuda valdkonnas, milles sa pole pädev.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Nii armu- kui ka sõprussuhted edenevad, pakuvad häid emotsioone ja annavad energiat. Keerukates olukordades saad nõu ja tuge eeskätt meessoost sõpradelt.

Neitsi
23. august – 22. september

Vaevalt küll, et viitsid vaeva näha selle nimel, et kellelegi meelt mööda olla. Sellegipoolest jääd silma just neile, kellel on võimalusi sulle teed sillutada.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Ole usin, täida oma kohustusi hoolikalt. Näita valmidust võtta oma õlule raskemaid ülesandeid ja suuremat vastutust. Ehk pakutakse sulle kõrgemat positsiooni või uut töökohta.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Olgu kasvõi maailm vastu – kui sa milleski veendunud oled, siis sellest sa ei tagane. Üritad oma tõdesid teistele aina uuesti ja uuesti seletada, näidata, et sul on õigus.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oskad inimestele oma jutuga mõju avaldada. Sõnadel on suur kaal, oskad neid hästi valida. Terava keele ja vaheda mõistusega suudad oma vastased paika panna.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Kahtlemata on oluline karjäär ja kaasinimeste lugupidamine. Selleks, et väärikalt aina ülespoole liikuda, peab tempo olema mõõdukas, iga samm hoolikalt läbi kaalutud.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Ootamatud juhused panevad sind olukordi uutmoodi hindama. See, mis varem ehk ebaoluline tundus, võib nüüd tähtsaks saada. Kui kellestki hoolid, julge tundeid välja näidata.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Enesekeskne lähenemine viib sind tupikseisu. Püüa mõista kaaslasi, ka selliseid, kes sinuga ühel nõul pole ja kelle mõttekäikudest sa aru ei saa.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Uuel aastaringil juhib sind tugev intuitsioon. Fantaasialend on kõrge, loominguline tegevus pakub rõõmu ja toob edu. Probleeme võib tekkida asjaajamises – oled hajevil, lendamine pakub suuremat naudingut kui maiste asjadega jahmerdamine. Eriti hoolikas tuleb olla rahaasjus, valida, keda neisse pühendada