Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
20. jaanuar 2020, 22:20

PÄEVAHOROSKOOP: teisipäev, 21. jaanuar (1)

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Tuleb ette vestlusi, mis on seotud lastega või laste saamisega. Saad teada midagi niisugust, mida sa varem ei teadnud või mis laseb sul asjaolusid teise nurga alt näha.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Võid avastada, et väga mõnus on pingeid maandada midagi head, näiteks shokolaadi süües. Kipud sellega liiale minema ja pärast tunned rahulolematust.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kipud sõna võtma teemadel, millega sa kursis pole. Kujundad oma seisukoha mõne autoriteedi eeskujul. Arvesta asjaoluga, et temalgi ei pruugi alati õigus olla.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Pead täitma tööülesannet, mis sulle ei meeldi ega sobi või suhtlema tööalaselt inimestega, kellega kontakti ei teki. Ole rahulik ja viisakas, hoia negatiivne arvamus enda teada.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Oled laetud tugeva energiaga. Ürita see õigesse kanalisse suunata ja teha ära vaeva nõudvad tööd, mida oled hirmu tundes aina edasi lükkama kippunud.

Neitsi
23. august – 22. september

Mõttetöö edeneb hästi, oled süvenemisvõimeline. Tabad ruttu asja tuuma, ka sulle uute teemade puhul. Liikluskeerises manitse end kannatlikkusele ja ettevaatlikkusele.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Ehk tuleb sul nüüd loobuda mingist huvitavast ettevõtmisest, sest samal ajal võetakse kuskil mujal vastu otsuseid, milles sul oleks hädasti vaja kaasa rääkida.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Esiplaanil on suhete teema, oled tundlik ja õrnahingeline, januned romantika järele. On tavapärasest lihtsam oma tundeid sõnadesse panna, lausa luuleliselt väljenduda.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled oma plaane juba pikemat aega haudunud ja sulle tundub, et need on viimse detailini läbi mõeldud. Ometi ei suuda keegi garanteerida, et ootamatused sind ei tabaks.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Sul tuleb aru saada oma tegelikest soovidest ja tahtmistest ning tunnistada endale, millised on su hirmud. Kui petad iseennast, valetad paratamatult ka kaaslastele.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Palju sõltub sinust endast – kas sul on piisavalt südikust võimalused ära kasutada? Kui oled julge ja uuendustele avatud, on võimalik karjääriredelil samm ülespoole astuda.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Täienda end praegusel alal või asu õppima sootuks midagi uut – on loota, et praegu õpitu toob tulevikus kasu. Ka viib teadmishimu sind kokku huvitavate inimestega.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Veevalaja! Uuel isiklikul aastaringil on su tahtejõud tugev ja energiat palju. Aeg annab suurepärased võimalused töö ja äri vallas. Tegutsed jõuliselt, paned teisedki endaga arvestama. Muudatuste tegemisel oled julge, ka riskimine võib end ära tasuda. Otsusta asju iseseisvalt, sulle ei pruugita parimat nõu anda.