Harry ja Meghan koos Beyoncé Knowlesi ja tema mehe Jay-Z-ga vestlemas. Foto: SIPA/Scanpix
Inimesed
20. jaanuar 2020, 14:00

VIDEO | Vaata Beyoncé haput naeratust, kui Harry nuiab Meghanile tööd! (16)

Prints Harryl ja Meghanil oli ilmselgelt juba suvel plaan Ühendkuningriigi tolm jalgadelt pühkida. Äsja jõudis avalikkuse ette teine jäädvustus "Lõvikuninga" Londoni esilinastuselt, kus Harry oma naisele tööd palus.

Sussexi hertsogipaar käis 9. juulil Londonis "Lõvikuninga" esilinastusel, kus olid kohal nii Nahla osatäitja Beyoncé Knowles - väidetavalt Meghani hea sõbranna - kui ka režissöör Jon Favreau ja Disney stuudio juht Bob Iger. Hiljuti jõudis avalikkuse ette esilinastuselt pärit video, kus Harryt võis kuulda Igerile meelde tuletamas, et tema abikaasa Meghan võib tegelda ka filmi taustateksti pealelugemisega. 

Kuid nüüdseks avaldatud pikemas klipis kostab prints oma naise eest ka "Lõvikuninga" režissööri juures - samal ajal kui õhtu tähtsaim tegelane Beyoncé nende vestlust hapu naeratusega pealt vaatab.

Sotsiaalmeedias pole USA superstaari reageering tähelepanuta jäänud. Hertsogipaar viskab küll nalja, et nad on esilinastusel hoopis Meghani annete esitlemiseks, kuid tagantjärele paistab, et tegelikult oli Harryl tõsi taga - kuulu järgi ongi hertsoginna nüüdseks Disney firmalt tööd saanud.