"Rain"Foto: Siim Vahur
Film
20. jaanuar 2020, 12:11

VIDEO | Ilmus uue Eesti mängufilmi „Rain“ treiler (9)

20. märtsil jõuab kinodesse Janno Jürgensi esimene täispikk mängufilm “Rain”, millest ilmus ka treiler.

“Rain” on südamlik lugu vennaarmastusest, eneseotsingutest, hoolimisest ja vihkamisest, armumistest ja armastuse purunemisest, mis kõik kokku jutustab sellest, mida tähendab inimeseks olemine.

Režissöör Janno Jürgensi sõnul räägib “Rain” julgusest hoolida. “Filmis näeme  igasuguseid mehi ja tegeleme meheks olemise aspektidega erinevate nurkade alt ning seda läbi erinevate põlvkondade. Mul on tunne, et õhtu lõppedes peaksime aru saama, et tõeline meheks olemine tähendab osata ja julgeda välja näidata seda, mida me tunneme. Julgeme teineteisele ausalt ja tingimusteta silma vaadata. Sõbrale käe õlale panna. Öelda, kui on hästi. Andestada. Armastada.”

Filmis mängivad Indrek Ojari, Marcus Borkmann, Rein Oja, Laine Mägi, Ivo Uukkivi, Meelis Rämmeld, Magdalena Poplawska (Poola) jt.

Filmi stsenaristideks on Anti Naulainen ja Janno Jürgens, operaator on Erik Põllumaa, monteerija Przemyslaw Chruscielewski (Poola), kunstnik Matis Mäesalu, kostüümikunstnik Liis Plato, heliloojad Misha Panfilov ja Reinis Sējāns (Läti). Filmi produtsendiks on Kristjan Pütsep ja selle on tootnud Alasti Kino.