Aniston ja Pitt USA ekraaninäitlejate gildi 26. auhinnatseremoonial. Foto: AFP/Scanpix
Inimesed
20. jaanuar 2020, 12:11

Hollywoodi endise superpaari suudlus pani netikommentaatorid hulluma (5)

Los Angeleses jagas eile õhtul auhindu nimekas USA ekraaninäitlejate gild. Punavaibal võis näha tervet rida Hollywoodi esiešeloni tähti, kuid üks paar pälvis kogu maailma tähelepanu, kirjutab Iltalehti.

Fotograafid jäädvustasid endise unelmate paari Brad Pitti ja Jennifer Anistoni liigutava taaskohtumishetke. Pitt hülgas Anistoni, kui kaotas filmi "Härra ja proua Smith" võtetel südame sekspomm Angelina Jolie'le. Nüüd on seegi abielu juba minevikuks saanud - nagu ka Anistoni teine abielu näitleja Justin Theroux'ga.

Bradi ja Jeni liidab siiski ühine minevik ning seda nende kohtumine ekraaninäitlejate peol tõestaski. Paljud fännid avaldasid lootust, et ekskaasadest saab jälle paar, mõni siiski ohkas tüdinult: jätaks nüüd selle teema lõpuks ometi sinnapaika?

Pitt sai galal meeskõrvalosa auhinna Tarantino kassatüki eest "Ükskord Hollywoodis", Anistoni pärjati telesarja "The Morning Show" eest. Jenniferi rõõmuks ironiseeris Pitt tänukõnes enda ja Jolie purunenud abielu üle. "Küll oli raske roll, mees võtab särgi seljast, võtab end pilve ja ei saa oma naisega läbi. Küll mul tuli ikka vaeva näha!" poetas ta publiku naeru saatel.