Paul NeitsovFoto: Robin Roots
Inimesed
23. jaanuar 2020, 09:56

Paul Neitsovi süda on taas võetud! Muusik naudib puhkust uue kaaslasega (107)

Eelmise aasta lõpus Silvia Ilvesega tormilises suhtes olnud Paul Neitsov ei jäänud kauaks norutama ja on leidnud uue kallima, kellega koos praegu ka Tenerifel puhkab.

Paul postitas paar päeva tagasi Instagrami story'desse fotod, kuidas nad koos päikest naudivad ja tänaval käest kinni kõnnivad. Nüüd jagab ta postitusena aga ka ühist pilti. Tegu on treener Alyona Tinyakovaga. Paul andis Elu24-le mõista, et on tõesti uue silmarõõmu leidnud, kuid ei soovinud teemat pikemalt kommenteerida.

View this post on Instagram

☀️🏝🌊 @alyona_tinyakova

A post shared by Paul Neitsov🎶 (@neitsovgram) on

Foto: Kuvatõmmis/instagram.com/neitsovgram

Novembri algul paljastasid Paul Neitsov ja Silvia Ilves Õhtulehe veergudel, et ühine musitseerimine viis neid suhteni. Vaid kaks nädalat hiljem teatas Silvia Instagramis, et on otsustanud suhte lõpetada. Paar päeva hiljem tundus, et paarike on erimeelsused ületanud ja taas ühise keele leidnud, kuid peagi selgus, et siiski mitte päris.

„Ma arvan, et ta ei tea, mis tähendab olla minuga. Paul muidugi ütleb, et ta on minusuguseid näinud, aga ta pole kunagi suhtes olnud lastega naisega. Ma ei taha oma lastele uut kasuisa, kelleks ta paratamatult saab, kui kunagi koos hakkame elama,“ ütles nelja lapse ema Silvia Õhtulehele, kui oli sotsiaalmeediasse teinud postituse, et on otsustanud suhte Pauliga lõpetada. „See tunne... kui tahan Pauliga olla, pean võtma seda lastega olemise aja arvelt, sest kui Pauli ja lapsed ühendaksin, oleks tegu juba tõsise suhtega.“

Peagi jagasid mõlemad aga Instagramis ülikuuma kaadrit ühiselt fotosessioonilt, mis inspireeritud Yoko Onost ja John Lennonist. „Südames polnud vahepeal mingisugust lahkuminekut toimunud. Edaspidi lähtun sellest, mida ütleb süda,“ kirjutas pildi juures Silvia.

„Ärge uskuge kollaseid ajakirju! Armastage rohkem nagu meie!“ kirjutas aga Paul oma postituse all.

Siis said soovijad Pauli Instagrami story's talle küsimusi esitada ja ühe uudishimuliku inimese küsimusele, kas nad polnudki siis vahepeal lahus, vastas Paul eitavalt. Järgmisel päeval pani Silvia aga oma Instagramis taas pommi plahvatama, kirjutades muu hulgas, et Paul plaanis talle pärast kolmenädalast suhet Graniitvillas sõrmuse sõrme panna, mis aga siiski ära jäi, kuna Silvia jõudis mehe vahepeal maha jätta. Lisaks paljastas naine, et Paul olla rääkinud, et on valmis vastutust võtma, Silviaga lapsi saama, Tallinnasse kolima ja suitsetamisegi maha jätma, kuna Silviale see ei meeldi.