Maksim DunajevskiFoto: TASS/Scanpix
Inimesed
20. jaanuar 2020, 09:45

Vene „Kolme musketäri“ helilooja hülgas oma seitsmenda naise (1)

Nimekas Vene helilooja, hiljuti 75. sünnipäeva tähistanud Maksim Dunajevski kinnitas kuuldusi seitsmenda abielu purunemisest. Maksimi südame on MSN.comi teatel põksuma pannud Alla-nimeline noor naine.

Nõukogude Mozartiks tituleeritud legendaarse Isaak Dunajevski poeg (1900 - 1955) Maksim on tuntud „D'Artagnani ja kolme musketäri“, selle järgede ning filmide „Hüvasti, Mary Poppins!“ ja „Kapten Granti otsinguil“ muusika loojana. Abielus on 75aastane Dunajevski olnud seitse korda. Viimane kaasa, Maksimist 30 aastat noorem Marina Roždestvenskaja kinnitab aga, et sai nende abielu purunemisest teada alles telesaate „Inimese saatus“ tegemisel.

Marinat peeti naiseks, kes on elupõlise õnneotsija Dunajevski viimaks taltsutada suutnud. Nad olid koos 20 aastat. Kuid helilooja rääkis saates, et juba kolm aastat tuksub tema süda Allale, kes on temast lausa 40 aastat noorem. Uus muusa on kõrgelt haritud muusikainimene.

Marina püüdis nende kooselu päästa, kuid see oli lootusetult karile jooksnud, rääkis Maksim. „On asju, mis teevad meie ühise elu võimatuks,“ ütles Dunajevski. „Marina pole minuga nõus, aga see on minu arvamus. Marina elab seda muidugi väga üle.“

Ta loodab Marinaga siiski sama sõbralikke suhteid säilitada kui oma neljanda eksabikaasa, näitlejanna Natalja Andreitšenkoga, kellega tal on ühine poeg. Kui saatejuht pinnis, kas helilooja kavatseb oma uuest sõbratarist ausa naise teha, küsis Dunajevski: „Tahate minu käest kuulda sõna „jah“? Et teen talle abieluettepaneku? Hüva, vastus on jah!“