PantherMedia Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
19. jaanuar 2020, 22:05

PÄEVAHOROSKOOP: esmaspäev, 20. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Inimesed pakuvad sulle siirast huvi: tahad teada, mida nad maailma asjadest mõtlevad, miks nad just nii käituvad. Need, kes sinust erinevad, tunduvad sulle põnevamad.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Tegutse projektide kallal, mida hiljuti alustanud oled. Mõndagi annab organiseerida, vajadusel plaanides kiireid korrektiive teha ja uusi suundi paika panna.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Oled tundeline ja unistav, ent samas ei saa väita, et hõljuksid pead pidi pilvis – sinu unelmad on niisugused, mida on võimalik targa tegutsemise korral päriselt teostada.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Olulised on inimesed su ümber. Töised asjad sujuvad paremini, kui kaaslased on koostööaltid ja valmis tavapärastele tööülesannetele uudsel viisil lähenema.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Tead, milliste ülesannete täitmine sul kõige paremini sujub ja võtad julgelt vastutust kanda ainult olukordades, kus tunned, et saad kindlasti hästi hakkama.

Neitsi
23. august – 22. september

Mitte küll kerge, kuid see-eest huvitav päev. Emotsioonid võivad äärmusest äärmusesse kõikuda, see, mida teised arvavad, läheb sulle ehk liigagi palju korda.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oled kindel, et sinu arvamus on ainuõige ja ootad, et ka teised asjast samamoodi aru saaks. Kui kohtad teistsuguseid seisukohti, üritad ennast jõuliselt maksma panna.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Raske on suhelda inimesega, keda armastad, kuna oled iga tema liigutuse ja sõna suhtes tundlik. Teine ei pruugi midagi halba mõelda, sina aga tõlgendad valesti ja solvud.

Ambur
22. november – 21. detsember

Ägad vastutuskoorma all. Mõtle, kas see, mille pärast sa oma pead vaevad ja nii hirmsasti muretsed, on üldse sinu ülesanne? Lase ka teistel millegi eest hoolt kanda.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Päevakorda võib kerkida midagi seoses vanematega. Võimalik, et nad tahavad sind mõjutada. Enne, kui vanema põlvkonna nõuannet kuulda võtad, analüüsi asja enda seisukohalt.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Oled võimeline palju tegema, aga vaid juhul, kui sind selle eest vääriliselt hinnatakse. Vastasel korral võib meeleolu langeda ja kaduda ka tahe tegutseda.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Hea päev läbirääkimisteks. Jätad inimestele, kes sind esmakordselt kohtavad, meeldiva esmamulje. Saavutad palju tänu sellele, et tundud olevat usaldusväärne persoon.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits või Veevalaja! Algaval eluaastal sead endale kõrgeid eesmärke eelkõige töises liinis. Oled vastutustundlik, võtad enda kanda raskeid ülesandeid. Kui oled sündinud tänasel kuupäeval ega tea kindlalt, mis on su päikesemärk, pöördu astroloogi poole. Kui tead enda sünnikellaaega, võtab tõe väljaselgitamine hetke.