Tele

VIDEO | Jaagup Tuisk võitlusest iseendaga: jumal tänatud, et mul oli muusika, kuhu kõik oma emotsioonid panna (5)

LISA KOMMENTAAR

Jaanus19. jaanuar 2020, 23:57
Sain alles pärst Jaagupi laulu lõppemist aru, et tegelikult mul kõrvad ei valutagi. Lihtsalt see kohutav nasaalne müra oli see mis mu kõrvad valutama pani. Juppee nõrk lugu! Aga kõige rohkem häiris selle noorsandi nagueestikeel. Iga teine sõna oli tal nagu, st tegelikult ei toimunud ju midagi, kõik lihtsalt nagutoimus. Jaagupi pedagoogiharidusega vanemad võiksid vähemalt sellele noormehele korralikku eesti keel õpetada. Paraku on jaaguppoiss üks järjekordna emme unistuste tulem. Poisist on lihtsalt kahju. Uku laul oli laul mida kannatas kuulata. Oli häält, oli esinemisoskust.
Euroviisor19. jaanuar 2020, 20:05
Nii toorest esitust ei kõlba mitte avalikkusele näidata!! Mis siis veel Amsterdamis küll kuuleks..
...19. jaanuar 2020, 19:03
Jaagup on tubli ja superstaarisaates oli ta päris hea. Selle aasta eurolaul pole päris see ... pealegi miks peab laulu ajal nii koledaid nägusid tegema, kas hääl ei võta muidu õigeid noote välja :)
Ohh19. jaanuar 2020, 17:46
..19. jaanuar 2020, 14:13
vat niiii noorel ei peaks olema veel armastusega niikaugel, et ebaõnnestumisel põdeda, elu noorena peaks olema kergem, sügavale armastusele peab hoidma end peale 20 st aega, siis on natuke rohkem stabiilsust ja rahu endaga võimalik saavutada.