Daša ŽukovaFoto: TASS/Scanpix
Inimesed
19. jaanuar 2020, 10:23

Abramovitši eksnaine abiellus Paris Hiltoni ekskallimaga (4)

Miljardär Roman Abramovitši eksabikaasa Daša Žukova (38) ja seltskonnastaar Paris Hiltoni endine kallim, Kreeka laevandusmagnaadi pärija Stavros Niarchos III (34) pidasid maha uhke pulmapeo.

Ajakirja People teatel pidas Vene ärinaine miljardäriga pulmi Šveitsis St Moritzis Kulm Hotelis. Piduliste seas oli palju kuulsusi, nagu näitlejad Kate Hudson ja Orlando Bloom (kuulu järgi ilma oma kihlatu Katy Perryta), supermodell Karlie Kloss ja prints Andrew' tütar Beatrice. Daily Maili andmeil läksid pidustused maksma 6,5 miljonit dollarit!

New York Posti teatel tegi Žukova kihluse teatavaks oma suvisel sünnipäevapeol New Yorgi menupaigas Red Rooster. Õnnesoovijate seas olnud sellised staarid nagu David Beckham, Liv Tyler, Tavi Gevinson ja Proenza Schouleri disainerid Jack McCollough ja Lazaro Hernandez. "Paar plaanib tänavu abielluda ja tegeleb üksikasjade täpsustamisega," teadis rääkida Posti allikas.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Stavros Niarchos Jr (@stavros_niarxos) on

Just New York Post oli see väljaanne, kes paljastas augustis 2017, et Chelsea FC omanik Roman Abramovitš on oma naisest kümne ühise aasta järel lahku läinud. Neil on kaks last: poeg ja tütar. Sama aasta lõpus tabati kaunis Daša Miami kunstimessil Niarchose seltsist. "Nad on ammu sõbrad olnud ja on hakanud viimasel ajal rohkem läbi käima," rääkis toona Posti allikas.