Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
18. jaanuar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: pühapäev, 19. jaanuar

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Aeg soosib tegevusi, mis on sulle loomuomaselt naudingut pakkuvad – õppimist, teiste õpetamist, reisimist.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Kui oled kedagi kaua oma südames kandnud, kuid pole julgenud talle läheneda, jätkub nüüd küll südikust süda rindu võtta ja otsustav samm astuda.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Kipud liigagi õrn ja tundlik olema. See, mida teised sinust arvavad, läheb sulle väga korda. Igasugused märkused võivad kergesti hinge minna, isegi kui sind ei üritata solvata.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Tihenevad suhted vastassooga, aeg võib tuua põnevaid kohtumisi. Lased ennast küllaltki kergesti mõjutada meelitavatest sõnadest, mis paraku ei pruugi olla siiralt lausutud.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Pähe tuleb häid mõtteid, teravat mõistust toetab omakorda hea vaist. Suurepärased plaanid tuleb enne ellu viia, alles seejärel tasub teisedki asjasse pühendada.

Neitsi
23. august – 22. september

Sind võidakse kutsuda mingisse ühingusse või klubisse, sellest võimalusest tasub kinni hakata – saad uut infot, ühtlasi tekib ka kontakte inimestega, kellega on tore koos olla.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Oled põhjalik inimene, sulle ei meeldi läbimõtlematuid otsuseid teha. Praegune aeg aga nõuab, et oleksid valmis kiiresti reageerima – suurepärased võimalused tekivad ootamatult.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Kontaktid välismaalastega pakuvad põnevat ja meeldivat suhtlust, aga võivad ka anda uusi võimalusi ja avardada tunduvalt sinu tegevusvälja.

Ambur
22. november – 21. detsember

Mistahes probleemidele on alati lahendus olemas, see on sinu enda sees. Ent lahenduse leidmise eelduseks on see, et tunned iseennast. Võta aega eneseanalüüsiks!

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Saad suhtlemisest palju häid emotsioone, armusuhete arendamine võib sujuda paremini, kui sa loota oled julgenud. Kui oled vaba ja vallaline, on lootust just selle õigega kokku sattuda.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Aeg sobib väga hästi õppimiseks, teadustöö tegemiseks, aga ka selleks, et võtta ette õppe- või puhkusereis mõnda kaugesse, eksootilisse paika.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tõenäoliselt oled hõivatud mingite ürituste organiseerimisega, see õnnestub sul hästi – naudid nii tegevust kui ka seda, et teised su oskusi ja võimekust imetlevad ja esile tõstavad.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Algaval aastaringil on su mõistus kõigele uuele avatud. Sa ei takerdu vanadesse tavadesse, uudsus innustab sind ning tekkivad ideed võivad isegi omajagu pöörased olla. Ehk julged nüüd välja tulla plaaniga, mis juba ammu meeles mõlkus, ent liig hullumeelne näis. Ilmselt toob see sulle kuulsust ja au.