Foto: PantherMedia/Scanpix
Õhtulehe horoskoobid
17. jaanuar 2020, 22:22

PÄEVAHOROSKOOP: laupäev, 18. jaanuar 

Astroloog Maria Angel ennustab kosmilisi taevakehi vaadeldes, milline saab olema uus päev. Vaata, mida tähed sulle lubavad!

Jäär
21. märts – 19. aprill

Hea oleks plaani võtta (vana)vanemate külastamine. Sinu pere on su seljatagune, turvapaik, mis on väga kindel juhul, kui selle eest ka ise hoolt kannad.

Sõnn
20. aprill – 20. mai

Oled üsnagi enesekeskne. Tahad oma otsused ise vastu võtta ja sind ajab närvi, kui keegi üritab sind mõjutada või piirab su tegevusvälja.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni

Alateadlikud mõjud ja mineviku varjud kujundavad su suhtumisi, soove ja hirme. Vaja oleks ennast analüüsida, saada aru oma tundmuste tagamaadest.

Vähk
22. juuni – 22. juuli

Vaim on ergas ja mõtlemisvõime suurepärane, igasugune intellektuaalne tegevus edeneb vägagi hästi. Oled uuele avatud ja näed maailma avara pilguga.

Lõvi
23. juuli – 22. august

Nüüd peaksid aega leidma selleks, et tihendada soiku jäänud sidemeid toredate ja oluliste inimestega. Näita nüüd, et oled olemas nende jaoks, kes sind armastavad ja vajavad.

Neitsi
23. august – 22. september

Tunned vajadust turvalisuse järele, tahad olla koos inimestega, keda juba ammu tunned ja usaldada saad. Külasta ammuseid sõpru ja näed, et sul on olemas tugev seljatagune.

Kaalud
23. september – 23. oktoober

Kuuled palju huvitavat ja samas ka kasulikku. Hea aeg reisimiseks. Vahet pole, kas sõidad naabervalda või teisele poole maakera – uut ja huvitavat avastad kindlasti.

Skorpion
24. oktoober – 21. november

Raske on keskenduda, kõrvalised mõtted ja muretsemine mujal toimuvate asjade pärast segab sind. Sa ei suuda kõiki ja kõike oma kontrolli all hoida.

Ambur
22. november – 21. detsember

Oled ehk isegi üllatunud, kui hästi sa organiseerimisega hakkama saad. Uute asjade käimalükkamine kiirelt ja edukalt, suudad suhteliselt lühikese ajaga palju olulist ära teha.

Kaljukits
22. detsember – 19. jaanuar

Oled uudishimulik, sind kannustab sisemine vajadus midagi uut teada saada. Hea oleks mingil koolitusel osaleda, aga ka iseseisvalt õppimine edeneb hästi.

Veevalaja
20. jaanuar – 18. veebruar

Õhus on armastust, sind tõmbab vastassoo poole nagu magnetiga. Kui oled püsisuhtes, annab omavahelised ebakõlad nüüd lahendada ja suhe uuele, lähedasemale tasandile viia.

Kalad
19. veebruar – 20. märts

Tunded on küll tugevad ja armastuse vajadus suur, mõistus aga samas selge. Suudad ennast, oma emotsioone ja käitumist hästi analüüsida, ka teiste inimeste käitumismotiividest saad hästi aru.

Sünnipäevalapsele

Palju õnne, Kaljukits! Algaval aastaringil oled sisemiselt heas tasakaalus. Mõistad, milles end arendada tahaksid, milles aga võiksid jätkata vanal kursil. Oled iseseisev, otsustad asju omapäi, vajadusel leiad aga ka asjalikke nõuandjaid ja koostööpartnereid. Suurepärane aasta ka uute tutvuste loomiseks ja armusuhete arendamiseks.