Foto: AP/Scanpix
Inimesed
18. jaanuar 2020, 14:00

Jeff Bezos tegi oma armukesega sinivaibadebüüdi (1)

Amazoni boss Jeff Bezos astus koos endise Ameerika uudistelugeja Lauren Sanchezega esmakordselt üheskoos avalikkuse ette. Armulugu brünetti sekspommiga oli Bezosele maksma läinud maailma rikkaima inimese tiitli.

Kõmuline paar ilmus seltskonda Indias Amazon Prime Video korraldatud üritusel. Vanity Fair pilkab, et Bezosel ja Sanchezel tuleb seltskonnaürituste reegleid ilmselt alles õppima hakata - nende riietuse ei klappinud omavahel absoluutselt. Sanchez kandis glamuurset ja sügava dekolteega kleiti, mille muster paistis viitavat kaelkirjakutele. Amazoni bossil oli seljas aga hoopis teistmoodi kirju pintsak, mis püüdis olla cool, kuid maandus hoopis 1980. aastates.

Vanity Fair lisab veel muigvelsui, et mõnel fotol paistab Jeffi pintsak mustvalge, kuid mõnel hoopis rohelist või lausa roosat tooni. 

Bezos andis aasta tagasi teada, et lahutab oma kauasest kaasast Mackenziest, kui USA kõmuleht National Enquirer ähvardas tema salasuhte avalikustada. Hiljem ilmnes, et Jeffi intiimseid sõnumeid ja fotosid oli lehele lekitanud tema armukese vend.